Închide meniul

Australian Open 2022 | Rafael Nadal a răbufnit după scandalul uriaș provocat de Novak Djokovic: ”Turneul este mai important decât un jucător. Va fi un Australian Open extraordinar, cu sau fără el”

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2022, 5:32

Reclamă
Australian Open 2022 | Rafael Nadal a răbufnit după scandalul uriaș provocat de Novak Djokovic: ”Turneul este mai important decât un jucător. Va fi un Australian Open extraordinar, cu sau fără el”

Rafael Nadal consideră că Djokovic e cel mai mare jucător de tenis din istorie

Profimediaimages

”Vă spun un lucru: e clar că Novak Djokovic este unul dintre cei mai mari jucători din istorie. Dar nu există un jucător în istorie care să fie mai important decât un Grand Slam. Jucătorul vine și pleacă, fiind înlocuit de alții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu vom rezista nici eu, Novak sau Roger, decât până la un punct. Australian Open este mult mai important decât un jucător. Dacă va juca, e ok. Dacă nu va juca, va fi un Australian Open extraordinar, cu sau fără el. Acesta este punctul meu de vedere”, a spus Nadal, citat de theage.com.au.

Australian Open 2022 | Novak Djokovic, din nou în custodia forțelor de frontieră

Novak Djokovic se află, de sâmbătă dimineaţă, din nou în custodia forţelor australiene de frontieră, într-un loc care nu a fost făcut public, după ce ministrul Imigraţiei i-a ridicat a doua oară într-o săptămână viza de intrare în ţară liderului ATP.

Poliţia de frontieră l-a interogat din nou pe Djokovic, apoi jucătorul de tenis a fost reţinut. Liderul ATP îşi va putea petrece ziua de sâmbătă la biroul avocaţilor săi, pentru a stabili cum vor aborda cazul duminică, însă el va trebui să revină în detenţie pentru noaptea dinaintea audierii finale.

Filmul scandalului uriaș provocat de Novak Djokovic

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat, vineri, a doua oară viza de intrare în ţară deţinută de liderul ATP, Novak Djokovic, demnitarul precizând că a luat decizia ţinând cont de interesul public.

Reclamă
Reclamă

Djokovic a sosit în Australia la 5 ianuarie şi forţele de frontieră nu i-au permis intrarea în ţară timp de mai bine de opt ore, timp în care jucătorul a fost reţinut în aeroport.

La finalul audierii, ofiţerii poliţiei de frontieră au decis să-i anuleze lui Djokovic viza de intrare în ţară, pentru că nu este vaccinat şi astfel nu respectă regulile sanitare locale pentru cetăţenii care doresc să călătorească în Australia. Tenismenul a fost plasat în izolare la un centru de imigranţi.

Novak Djokovic a făcut apel la decizia autorităţilor şi a primit câştig de cauză, la 10 ianuarie, din partea unui tribunal local din Melbourne. El a fost eliberat din centrul pentru imigranţi şi a început să se antreneze la Melbourne Park.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37 30 sept.

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32 30 sept.

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26 30 sept.

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15 30 sept.

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și