Închide meniul

Avertismentul lui Gică Hagi, după ce negocierile dintre Ladislau Boloni şi Răzvan Burleanu s-au blocat. „Sunt niște lucruri care trebuie eliminate!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 ianuarie 2022, 20:52 / Actualizat: 6 aprilie 2023, 21:27

Reclamă
Avertismentul lui Gică Hagi, după ce negocierile dintre Ladislau Boloni şi Răzvan Burleanu s-au blocat. „Sunt niște lucruri care trebuie eliminate!

Gică Hagi va împlini 57 de ani pe 5 februarie

Hepta

Avertismentul lui Gică Hagi, după ce negocierile dintre Ladislau Boloni şi Răzvan Burleanu s-au blocat. Echipa națională e în continuare făra selecționer, după ce și negocierile cu Ladislau Boloni au intrat în impas. Gică Hagi a cerut răbdare din partea suporterilor. „Regele” a atenționat că Federația e în fața unei decizii cruciale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertismentul lui Gică Hagi, după ce negocierile dintre Ladislau Boloni și FRF s-au blocat

„Va veni și un selecționer, trebuie răbdare. E bine pentru presă, pentru că se vorbește mult. Vom vedea ce va fi, așteptăm. Nimic nu e ușor.

Trebuie să fie inspirați, să găsească o soluție bună pentru România. România are o generatie bună și antrenori buni. Loți a demonstrat. Fotbalul românesc nu duce lipsă de antrenori, ci sunt niște lucruri care trebuie eliminate. Rămâne să ne organizăm noi cum trebuie”, a spus Gică Hagi, potrivit sport.ro.

După ce s-au blocat negocierile cu Boloni, pe lista lui Burleanu au mai rămas două nume: Edi Iordănescu și Adrian Mutu. Până la Boloni, FRF a mai negociat cu Răzvan Lucescu, Gică Hagi și Dan Petrescu, dar toți au refuzat ofertele Federației.

România nu are selectioner de când Mirel Rădoi a plecat la sfârșitul lunii noiembrie, după campania eșuată din preliminariile CM 2022 din Qatar. Tricolorii au ratat prezența la baraj după ce au terminat pe locul trei într-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

Reclamă

Ladislau Boloni ar fi refuzat oferta lui Răzvan Burleanu

Trei runde de negocieri au avut loc până acum între Loți și șefii FRF. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF. Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România. Vineri, Boloni a mers la sediul FRF pentru a negocia contractul. Ultima rundă de negocieri a avut loc luni, la un restaurant. Surse Antena Sport susţin că Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni.

Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Problemele sunt însă legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024.

În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României. După mai mult timp de gândire, Boloni s-ar fi decis să refuze oferta lui Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și