Închide meniul

Ladislau Boloni e istorie! Antrenorul pe care l-a contactat Răzvan Burleanu pentru a prelua România

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2022, 15:46

Reclamă
Ladislau Boloni e istorie! Antrenorul pe care l-a contactat Răzvan Burleanu pentru a prelua România

Antrenorul pe care l-a contactat Răzvan Burleanu pentru a prelua România

Hepta

Conform telekomsport.ro, Burleanu ar fi început deja negocierile cu Edward Iordănescu, fostul antrenor de la FCSB. FRF l-a mai contactat pe Edi și în decembrie, între cele două părți existând tatonări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După refuzul cel mai probabil al lui Ladislau Boloni, pe lista lui Burleanu au mai rămas două nume: Edi Iordănescu și Adrian Mutu, discuțiile fiind începute deja cu primul.

Ladislau Boloni ar fi refuzat oferta lui Răzvan Burleanu

Trei runde de negocieri au avut loc până acum între Loți și șefii FRF. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF. Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România. Vineri, Boloni a mers la sediul FRF pentru a negocia contractul.

Ultima rundă de negocieri a avut loc luni, la un restaurant. Surse Antena Sport susţin că Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni.

Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Problemele sunt însă legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024.

Reclamă
Reclamă

Dorinel Munteanu l-a criticat dur pe Ladislau Boloni

În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României. După mai mult timp de gândire, Boloni s-ar fi decis să refuze oferta lui Răzvan Burleanu.

”Mi s-a părut puțin deplasat ca Loți să ceară 4 ani de contract. Mi se pare foarte mult, noi trebuie să ne gândim la actualitate, să calificăm echipa națională la următorul turneu final. Nu putem vorbi de proiecte pe termen mediu-lung la națională, e o idioțenie”, a spus Dorinel Munteanu, citat de sport.ro.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și