Închide meniul

Dorinel Munteanu face praf decizia lui Ladislau Boloni de a refuza România: ”Nu putem vorbi de proiecte pe termen mediu-lung la națională, e o idioțenie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2022, 12:11

Dorinel Munteanu face praf decizia lui Ladislau Boloni de a refuza România: ”Nu putem vorbi de proiecte pe termen mediu-lung la națională, e o idioțenie”

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz.

Ladislau Boloni / Profimediaimages

”E clar că s-a întâmplat ceva în acele negocieri. Nu știu care sunt punctele neacceptate de antrenor, eu eram convins că Loți Boloni va semna. Din păcate, dacă a refuzat, înseamnă că avem o singură variantă, de a continua cu antrenorii tineri, de la loturile U19, U21. Altă variantă nu văd.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu l-a atacat pe Ladislau Boloni

Este posibil să se răzgândească, dar e greu, la cum îl știu pe Loți. Își creionează foarte bine contractul, clauzele. Este o situație delicată pentru fotbalul românesc. Dacă nici Loți, liber de contract, nu acceptă naționala, înseamnă că e o problemă.

Mi s-a părut puțin deplasat ca Loți să ceară 4 ani de contract. Mi se pare foarte mult, noi trebuie să ne gândim la actualitate, să calificăm echipa națională la următorul turneu final. Nu putem vorbi de proiecte pe termen mediu-lung la națională, e o idioțenie”, a spus Dorinel, la Pro X.

Ladislau Boloni ar fi refuzat oferta lui Răzvan Burleanu

Trei runde de negocieri au avut loc până acum între Loți și șefii FRF. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF. Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România. Vineri, Boloni a mers la sediul FRF pentru a negocia contractul.

Ultima rundă de negocieri a avut loc luni, la un restaurant. Surse Antena Sport susţin că Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni.

Reclamă

Boloni vrea contract pe 4 ani cu FRF

Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Problemele sunt însă legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024.

În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României. După mai mult timp de gândire, Boloni s-ar fi decis să refuze oferta lui Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ladislau Boloni ar fi refuzat naționala României
  • Dorinel Munteanu critică decizia lui Boloni

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și