Închide meniul

Basarab Panduru pleacă de la Universitatea Craiova! Lovitură pentru Laurenţiu Reghecampf!

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2022, 22:36 / Actualizat: 4 aprilie 2023, 19:02

Reclamă
Basarab Panduru pleacă de la Universitatea Craiova! Lovitură pentru Laurenţiu Reghecampf!

Basarab Panduru, moment de uluială după FCSB - FC Voluntari 1-1

MMA / Maria Studio via Hepta

Basarab Panduru pleacă de la Universitatea Craiova! Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură dură. Basarab Panduru va renunţa să îi mai fie secund şi va pleca de la Universitatea Craiova, anunţă fanatik.ro. Panduru a devenit secundul lui Laurenţiu Reghecampf la finalul lunii octombrie şi a fost prezentat ca o adevărată lovitură dată de olteni. Conform sursei citate, despărţirea se va oficializa zilele următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru pleacă de la Universitatea Craiova! Venise cu gândul să câştige titlul

Basarab Panduru venise cu gânduri războinice la Universitatea Craiova. În momentul în care a fost prezentat, Panduru anunţa că vrea să câştige titlul.

Că m-au apreciat fanii Universității Craiova e de discutat, pentru că, fiind expert, pe unii probabil îi mulțumești, pe unii nu. Am încercat de fiecare dată, în cei 12 ani de televiziune, să-mi fac treaba cât mai corect și să spun ce văd de fiecare dată.

Îi cunosc pe toți (n.r. din staff-ul echipei), am lucrat cu ei în Emirate, la Al Wasl, ei erau foarte profesioniști, sunt și acum, băieți de mare calitate și foarte bine pregătiți. Am fost la un meci amical înainte să vin, i-am cunoscut, m-am simțit bine, încerc să-i ajut să le fie mai bine.

Și visul nostru este același (n.r. să cucerim titlul). Nu este ușor, dar vom face tot posibilul. La Craiova sunt condiții foarte bune, la cel mai înalt nivel. Le transmit fanilor să fie alături de echipă, pentru că toată lumea face tot ce trebuie ca echipa să câștige campionatul. Să încurajeze jucătorii la fiecare meci”,  a declarat Basarab Panduru pentru pagina de Facebook a celor de la Universitatea Craiova.

Reclamă

Panduru și Reghecampf au mai colaborat și la arabi, la Al Wasl. Basarab Panduru a fost antrenor principal în Liga 1 la Poli Timişoara, Oţelul, FC Vaslui, Farul şi Progresul. Ca jucător, Basarab Panduru a câștigat 3 titluri cu Steaua în România și unul în Portugalia, cu FC Porto. Panduru mai are o cupă a Portugaliei cu Benfica Lisabona.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și