Închide meniul

Basarab Panduru pleacă de la Universitatea Craiova! Lovitură pentru Laurenţiu Reghecampf!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2022, 22:36 / Actualizat: 4 aprilie 2023, 19:02

Basarab Panduru pleacă de la Universitatea Craiova! Lovitură pentru Laurenţiu Reghecampf!

Basarab Panduru, moment de uluială după FCSB - FC Voluntari 1-1

MMA / Maria Studio via Hepta

Basarab Panduru pleacă de la Universitatea Craiova! Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură dură. Basarab Panduru va renunţa să îi mai fie secund şi va pleca de la Universitatea Craiova, anunţă fanatik.ro. Panduru a devenit secundul lui Laurenţiu Reghecampf la finalul lunii octombrie şi a fost prezentat ca o adevărată lovitură dată de olteni. Conform sursei citate, despărţirea se va oficializa zilele următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru pleacă de la Universitatea Craiova! Venise cu gândul să câştige titlul

Basarab Panduru venise cu gânduri războinice la Universitatea Craiova. În momentul în care a fost prezentat, Panduru anunţa că vrea să câştige titlul.

Că m-au apreciat fanii Universității Craiova e de discutat, pentru că, fiind expert, pe unii probabil îi mulțumești, pe unii nu. Am încercat de fiecare dată, în cei 12 ani de televiziune, să-mi fac treaba cât mai corect și să spun ce văd de fiecare dată.

Îi cunosc pe toți (n.r. din staff-ul echipei), am lucrat cu ei în Emirate, la Al Wasl, ei erau foarte profesioniști, sunt și acum, băieți de mare calitate și foarte bine pregătiți. Am fost la un meci amical înainte să vin, i-am cunoscut, m-am simțit bine, încerc să-i ajut să le fie mai bine.

Citește și:

Și visul nostru este același (n.r. să cucerim titlul). Nu este ușor, dar vom face tot posibilul. La Craiova sunt condiții foarte bune, la cel mai înalt nivel. Le transmit fanilor să fie alături de echipă, pentru că toată lumea face tot ce trebuie ca echipa să câștige campionatul. Să încurajeze jucătorii la fiecare meci”,  a declarat Basarab Panduru pentru pagina de Facebook a celor de la Universitatea Craiova.

Reclamă

Panduru și Reghecampf au mai colaborat și la arabi, la Al Wasl. Basarab Panduru a fost antrenor principal în Liga 1 la Poli Timişoara, Oţelul, FC Vaslui, Farul şi Progresul. Ca jucător, Basarab Panduru a câștigat 3 titluri cu Steaua în România și unul în Portugalia, cu FC Porto. Panduru mai are o cupă a Portugaliei cu Benfica Lisabona.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și