Închide meniul

Denis Drăguş a marcat în Anderlecht – Standard Liege 1-1. Reacţia atacantului român după ce a dat al 4-lea gol din acest sezon

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2022, 22:46 / Actualizat: 31 martie 2023, 17:41

Reclamă
Denis Drăguş a marcat în Anderlecht – Standard Liege 1-1. Reacţia atacantului român după ce a dat al 4-lea gol din acest sezon

Denis Drăguş, aproape de un transfer în Serie B

Denis Drăguş, într-un meci pentru Standard Liege/ Profimedia

Denis Drăguş a marcat decisiv în derby-ul dintre Anderlecht şi Standard Liege, 1-1. Românul a marcat pgolul egalizator pentru Standard. A fost golul cu numărul 4 în acest sezon pentru Denis Drăguş. La finalul partidei, internaţionalul român a fost extrem de fericit pentru reuşita sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a marcat în Anderlecht – Standard Liege 1-1

Denis Drăguş, a înscris golul egalizator în remiza din deplasare cu Anderlecht, scor 1-1, meci disputat duminică, în etapa a XXII-a a campionatului Belgiei. Gazdele au deschis scorul prin Verschaeren, în minutul 32. Drăguş a marcat în minutul 86. Jucătorul român a intrat pe teren în minutul 56.

”Mă bucur pentru acest gol marcat şi mă bucur că am fost inspirat în acel moment să fiu acolo în acel moment. Noi am avut dificultăţi, dar avem calitate. Noi trebuie să avem mai multă încredere. Uneori ai meciuri bune, uneori mai putin bune. Trebuie să mergem mai departe, mă bucur că am marcat!”, a declarat Denis Drăguş la finalul partidei.

Standard Liege ocupă locul 14 în clasament, cu 24 de puncte, iar Anderlecht este pe 4, cu 39 de puncte. Lider este Royal Union SG, care are 47 de puncte.

Reclamă
Atacantul în vârstă de 21 de ani a ajuns la Standard Liege în august 2019 de la FC Viitorul, pentru o sumă de transfer de 1,8 milioane de euro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și