Închide meniul

Au dat milităria jos din pod! Conducătorii FCSB, amenzi drastice pentru jucători! Ce l-a deranjat pe Mihai Stoica

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 9:39 / Actualizat: 31 martie 2023, 16:48

Reclamă
Au dat milităria jos din pod! Conducătorii FCSB, amenzi drastice pentru jucători! Ce l-a deranjat pe Mihai Stoica

Mihai Stoica anunță că se dau amenzi la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Conducătorii FCSB, amenzi drastice pentru jucători! Mihai Stoica a dat milităria jos din pod! Conducerea roș-albaștrilor a fost extrem denemulțumită de faptul că jucătorii nu au respectat programul de pregătire din iarnă. Fotbaliștii au venit cu surplus de kilograme la reunire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorii FCSB, amenzi drastice pentru jucători

Mihai Stoica a anunțat schimbarea regulamentului și amenzi usturătoare pentru jucătorii care nu respectă programul. Dacă până acum aceștia știau când se face cântarul, MM a hotărât ca, de acum înainte, fotbaliștii lui Toni Petrea să nu mai fie anunțați.

Înainte știau când urmează să se urce pe cântar fiindcă erau anunțați. Eu am hotărât să nu mai facem așa. Dacă eu vreau să fac trei zile la rând cântarul, îl fac și dau amenzi să usture!„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Toni Petrea, dezamăgit de jucătorii săi

Cel care a dezvăluit că mai mulți jucători de la FCSB s-au întors din vacanță mai grași a fost chiar Toni Petrea.

Jucătorii nu au venit foarte pregătiți. Unii dintre ei nu prea au făcut nimic din ceea ce le-am dat să facă! Cred că doi-trei jucători au venit cu 1-2 kg în plus.

Reclamă
Reclamă

E foarte importantă greutatea jucătorului, un kilogram în plus contează în exprimarea jucătorului pe teren. Când ai două-trei kg în plus e ca și cum ai alerga cu o minge medicinală în brațe„, a spus Toni Petrea într-o conferință de presă.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost susprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și