Închide meniul

Adrian Porumboiu, atac la Gigi Becali. „A încasat sume uriașe. Statul i-a făcut cadouri!”. Patronul FCSB, băgat în corzi!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2022, 10:52 / Actualizat: 31 martie 2023, 16:42

Reclamă
Adrian Porumboiu, atac la Gigi Becali. „A încasat sume uriașe. Statul i-a făcut cadouri!. Patronul FCSB, băgat în corzi!

Adrian Porumboiu, atac la Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Adrian Porumboiu, atac la Gigi Becali. Retras din fotbal, Adrian Porumboiu nu îl menajează pe Gigi Becali. Fostul patron de la FC Vaslui l-a arătat cu degetul pe latifundiarul din Pipera. Îl acuză pe acesta că a rezistat la conducerea vicecampioanei României doar cu ajutorul financiar primit de la stat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu a amintit de despăgubirea primită de nepotul finanțatorului roș-albaștrilor, Vasile Geambazi, de la ANRP. În perioada 2014-2017 a primit 75 de milioane de euro, de la Statul Român, în schimbul unui teren pe care el plătise 1 milion de euro.

Adrian Porumboiu, atac la Gigi Becali: „Noi nu am beneficiat de sumele imense de la ANRP!”

Gigi a avut norocul, norocul între ghilimele, să încaseze sume cu adevărat uriașe de la ANRP. Cine nu ar reuși financiar cu asemenea sume, care, practic, sunt un cadou de la stat? Apropo, nu-mi place stilul lui Gigi, care observ că trebuie să amintească de 10 ori pe an că el e singurul care a rămas în fotbal.

Chiar dacă fiecare dintre cei care nu mai sunt în fotbal are motivațiile sale, în niciun caz nu este problema lui să ne înșire la multe din aparițiile lui. Norocul lui și ghinionul nostru a fost că noi nu am beneficiat de sumele imense de la ANRP!„, a declarat Adrian Porumboiu pentru gsp.ro.

Gigi Becali și Vasile Geambazi au fost puși sub urmărire penală în 2019, pentru „spălare de bani”, dar au aflat anul trecut că au scăpat de închisoare. Dosarul a fost clasat de DNA. Despăgubirea de 75 de milioane de euro este a 6-a cea mai mare plătită de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților.

Reclamă
Reclamă

S-a aflat ce avere are Gigi Becali

Gigi Becali este cel mai bogat patron din Liga 1 și în 2021, anunță Capital, care a realizat top 300 ai celor mai bogați români. Nume precum Simona Halep, Mircea Lucescu, Cosmin Olăroiu sau Gică Hagi nu lipsesc de pe listă.

Pe ce loc sunt numele importante din sportul românesc în top 300 ai celor mai bogați români:

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și