Închide meniul

Adrian Porumboiu, atac la Gigi Becali. „A încasat sume uriașe. Statul i-a făcut cadouri!”. Patronul FCSB, băgat în corzi!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2022, 10:52 / Actualizat: 31 martie 2023, 16:42

Reclamă
Adrian Porumboiu, atac la Gigi Becali. „A încasat sume uriașe. Statul i-a făcut cadouri!. Patronul FCSB, băgat în corzi!

Adrian Porumboiu, atac la Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Adrian Porumboiu, atac la Gigi Becali. Retras din fotbal, Adrian Porumboiu nu îl menajează pe Gigi Becali. Fostul patron de la FC Vaslui l-a arătat cu degetul pe latifundiarul din Pipera. Îl acuză pe acesta că a rezistat la conducerea vicecampioanei României doar cu ajutorul financiar primit de la stat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu a amintit de despăgubirea primită de nepotul finanțatorului roș-albaștrilor, Vasile Geambazi, de la ANRP. În perioada 2014-2017 a primit 75 de milioane de euro, de la Statul Român, în schimbul unui teren pe care el plătise 1 milion de euro.

Adrian Porumboiu, atac la Gigi Becali: „Noi nu am beneficiat de sumele imense de la ANRP!”

Gigi a avut norocul, norocul între ghilimele, să încaseze sume cu adevărat uriașe de la ANRP. Cine nu ar reuși financiar cu asemenea sume, care, practic, sunt un cadou de la stat? Apropo, nu-mi place stilul lui Gigi, care observ că trebuie să amintească de 10 ori pe an că el e singurul care a rămas în fotbal.

Chiar dacă fiecare dintre cei care nu mai sunt în fotbal are motivațiile sale, în niciun caz nu este problema lui să ne înșire la multe din aparițiile lui. Norocul lui și ghinionul nostru a fost că noi nu am beneficiat de sumele imense de la ANRP!„, a declarat Adrian Porumboiu pentru gsp.ro.

Gigi Becali și Vasile Geambazi au fost puși sub urmărire penală în 2019, pentru „spălare de bani”, dar au aflat anul trecut că au scăpat de închisoare. Dosarul a fost clasat de DNA. Despăgubirea de 75 de milioane de euro este a 6-a cea mai mare plătită de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților.

Reclamă
Reclamă 4

S-a aflat ce avere are Gigi Becali

Gigi Becali este cel mai bogat patron din Liga 1 și în 2021, anunță Capital, care a realizat top 300 ai celor mai bogați români. Nume precum Simona Halep, Mircea Lucescu, Cosmin Olăroiu sau Gică Hagi nu lipsesc de pe listă.

Pe ce loc sunt numele importante din sportul românesc în top 300 ai celor mai bogați români:

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și