Închide meniul

Care este, de fapt, averea lui Gigi Becali. Cristi Borcea a dezvăluit câți bani are nașul său. „Nu mă pot compara cu el”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 decembrie 2021, 12:23

Care este, de fapt, averea lui Gigi Becali. Cristi Borcea a dezvăluit câți bani are nașul său. „Nu mă pot compara cu el

Gigi Becali are o avere uriașă

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Fostul acționar majoritar al lui Dinamo tocmai a oferit detalii despre sumele uriașe pe care le are în conturi Gigi Becali. Finanțatorul vicecampioanei României ar fi depășit o bornă uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți bani are Gigi Becali. Averea patronului de la FCSB este uriașă

Eu cred că are peste 1 miliard (n.r. de euro), active și bani. Eu nu mă pot compara cu el. Pe el nu-l interesează decât biserica și familia. FCSB este doar o afacere„, a declarat Cristi Borcea pentru realitateasportiva.net.

În condițiile date, Gigi Becali ar fi al 4-lea cel mai bogat român. Îi face concurență lui Ion Țiriac, care ocupă a treia treaptă a podiumului. Fostul mare jucător de tenis are o avere estimată la 7.2 miliarde de lei (1.45 de miliarde euro), potrivit forbes.com. Daniel Dines a rămas pe primul loc în topul celor mai bogaţi români. Conform sursei citate, acesta are o avere estimată la 4.48 miliarde de euro (22,2 miliarde de lei).

Pe locul 2 în topul celor mai bogaţi români se află fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, cu o avere estimată 1,79 miliarde de euro (8,9 miliarde de lei).

Dumitru Dragomir, despre averea lui Gigi Becali: „N-am văzut așa ceva!”

Bun prieten cu patronul lui FCSB, Dumitru Dragomir a vorbit și el despre averea latifundiarului din Pipera. Fostul președinte al LPF face afaceri cu Gigi Becali și a venit, în luna octombrie, cu precizări. Terenurile pe care le deține finanțatorul roș-albaștrilor au o valoare uriașă. Se confirmă astfel spusele lui Cristi Borcea.

Reclamă

Dumitru Dragomir anunță că nu există un alt milionar, implicat în fotbal, care să îi facă concurență lui Becali.

Arpad Paszkany trăiește bine… Și Ioan Neculaie (fostul patron de la FC Brașov) trăia bine. Averea pe care o are Becali… M-am dus alaltăieri la el, pentru că având bani, m-am dus să mai cumpăr un lot. Mi-a zis că nu-mi mai dă cu 500 de euro metru. I-am spus să-mi mai dea 5.000 de metri, să mai fac două trei blocuri. Și n-a vrut să-mi dea. A zis că dacă îmi dă peste 500. A vândut, vis-a-vis, de unde am eu, cu drum, canalizare, de 30 de milioane de euro. Și nu mai vrea să mai vândă.

Am stat la el vreo 30 de minute și îl sună o maică și i-a cerut pentru biserică. I-a spus să trimită factura și un istoric, să poate să dea banii. M-a impresionat, nici n-o cunoștea pe aia. Peste 10 minute, sună un preot: ‘Domnu Becali, avem nevoie ne plouă în biserică!’. A zis să trimită factura. N-am văzut așa ceva. Are pământ acum de cel puțin 1 miliard, 1 miliard jumătate„, a declarat Dumitru Dragomir.

Reclamă 4 / 0/3

Fetele lui Gigi Becali au succes în afaceri

Gigi Becali este un tată mândru. Fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera a reuşit să dea un adevărat ”tun”. După Teodora Becali, şi Alexandra, fiica mijlocie, și-a făcut loc în lumea afacerilor.

Tânăra de doar 25 de ani s-a lansat în construcţia unui proiect imobiliar care, la final, va avea aproximativ 500 de apartamente. Cele mai multe dintre ele vor fi de două camere.

Alexandra Becali şi-a deschis chiar propria firmă de imobiliare. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali şi-a deschis în luna aprilie Alexandra Becali Imobiliare, o firmă separată de compania Teodorei Becali, sora sa. Va construi cele aproximativ 500 de apartamente pe 3 loturi de teren din Pipera, pe care le-a primit de la tatăl său. Două dintre loturi sunt despărţite de un teren pe care Dumitru Dragomir l-a cumpărat de la Gigi Becali şi unde fostul preşedinte LPF vrea, de asemenea, să construiască un complex imobiliar.

Recomandări
  • Ce avere are Gigi Becali
  • Cristi Borcea a dezvăluit câți bani are nașul său

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și