Închide meniul

Gigi Becali nu îl lasă pe Dragoş Nedelcu la CFR Cluj: „Acolo nu are voie să meargă!” Ce i-a transmis Mihai Stoica patronului de la FCSB

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 16:52 / Actualizat: 23 martie 2023, 22:58

Reclamă
Gigi Becali nu îl lasă pe Dragoş Nedelcu la CFR Cluj: „Acolo nu are voie să meargă! Ce i-a transmis Mihai Stoica patronului de la FCSB

Mihai Stoica, alături de Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarică via Hepta

Gigi Becali nu îl lasă pe Dragoş Nedelcu la CFR Cluj! Gigi Becali a anunţat în exclusivitate la AS.ro că Dragoş Nedelcu va reveni în Liga 1. Patronul FCSB spune că mijlocaşul va merge la o rivală din campionat. La o singură echipă nu are voie să meargă Nedelcu: CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a transmis un mesaj clar lui Mihai Stoica. Să nu îi permită lui Dragoş Nedelcu să meargă la CFR Cluj, marea rivală a celor de la FCSB la titlu. În rest, Nedelcu poate ajunge şi la Universitatea Craiova. Revenirea lui Nedelcu în Liga 1 a fost anunţată de Gigi Becali în exclusivitate la As.ro.

Gigi Becali nu îl lasă pe Dragoş Nedelcu la CFR Cluj

Am zis să-i dea acceptul, numai singurul lucru e că n-are voie la CFR. MM a zis că și la Craiova. Singura la care n-are voie să meargă e la CFR, atât. Nu e bine ca un jucător al tău să-l dai acolo. În rest, accept să meargă oriunde”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Impresarii jucătorului le-au cerut voie celor de la FCSB ca Nedelcu să poată juca la un alt club din Liga 1, iar Gigi Becali a fost de acord, asta după ce i-a asigurat pe aceștia că nu îl vrea înapoi la echipa din Berceni. O variantă pentru mijlocaș este Farul lui Gică Hagi.

Dragoș Nedelcu e cotat la 400.000 de euro

Dragoș Nedelcu are 24 de ani și e cotat e transfermarkt.de la 400.000 de euro. Cea mai mare cotă a internaționalului român a fost de 1.5 milioane de euro. Becali i-a plătit lui Hagi două milioane de euro pentru mijlocaș, în vara lui 2017.

Reclamă

În iulie 2021, FCSB îl l-a împrumutat gratis pe Nedelcu la Fortuna Dusseldorf, dar jucătorul nu a confirmat în cele 11 meciuri, așa că nemții nu vor să mai plătească și două milioane pentru un transfer definitiv.

Cei de la Bild susțin că ”Dragoș Nedelcu nu are suficientă calitate pentru a juca”, astfel că îl vom vedea în Liga 1 pentru restul acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și