Închide meniul

Gigi Becali nu îl lasă pe Dragoş Nedelcu la CFR Cluj: „Acolo nu are voie să meargă!” Ce i-a transmis Mihai Stoica patronului de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 16:52 / Actualizat: 23 martie 2023, 22:58

Gigi Becali nu îl lasă pe Dragoş Nedelcu la CFR Cluj: „Acolo nu are voie să meargă! Ce i-a transmis Mihai Stoica patronului de la FCSB

Mihai Stoica, alături de Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarică via Hepta

Gigi Becali nu îl lasă pe Dragoş Nedelcu la CFR Cluj! Gigi Becali a anunţat în exclusivitate la AS.ro că Dragoş Nedelcu va reveni în Liga 1. Patronul FCSB spune că mijlocaşul va merge la o rivală din campionat. La o singură echipă nu are voie să meargă Nedelcu: CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a transmis un mesaj clar lui Mihai Stoica. Să nu îi permită lui Dragoş Nedelcu să meargă la CFR Cluj, marea rivală a celor de la FCSB la titlu. În rest, Nedelcu poate ajunge şi la Universitatea Craiova. Revenirea lui Nedelcu în Liga 1 a fost anunţată de Gigi Becali în exclusivitate la As.ro.

Gigi Becali nu îl lasă pe Dragoş Nedelcu la CFR Cluj

Am zis să-i dea acceptul, numai singurul lucru e că n-are voie la CFR. MM a zis că și la Craiova. Singura la care n-are voie să meargă e la CFR, atât. Nu e bine ca un jucător al tău să-l dai acolo. În rest, accept să meargă oriunde”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Impresarii jucătorului le-au cerut voie celor de la FCSB ca Nedelcu să poată juca la un alt club din Liga 1, iar Gigi Becali a fost de acord, asta după ce i-a asigurat pe aceștia că nu îl vrea înapoi la echipa din Berceni. O variantă pentru mijlocaș este Farul lui Gică Hagi.

Citește și:

Dragoș Nedelcu e cotat la 400.000 de euro

Dragoș Nedelcu are 24 de ani și e cotat e transfermarkt.de la 400.000 de euro. Cea mai mare cotă a internaționalului român a fost de 1.5 milioane de euro. Becali i-a plătit lui Hagi două milioane de euro pentru mijlocaș, în vara lui 2017.

Reclamă

În iulie 2021, FCSB îl l-a împrumutat gratis pe Nedelcu la Fortuna Dusseldorf, dar jucătorul nu a confirmat în cele 11 meciuri, așa că nemții nu vor să mai plătească și două milioane pentru un transfer definitiv.

Cei de la Bild susțin că ”Dragoș Nedelcu nu are suficientă calitate pentru a juca”, astfel că îl vom vedea în Liga 1 pentru restul acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dragoş Nedelcu va reveni în Liga 1
  • Condiţia pusă de Gigi Becali

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și