Închide meniul

Australian Open 2022 | Simona Halep ne dă speranțe după calificarea în turul 2: ”Am încredere că există o șansă pentru un rezultat mare”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 11:37 / Actualizat: 23 martie 2023, 17:51

Australian Open 2022 | Simona Halep ne dă speranțe după calificarea în turul 2: ”Am încredere că există o șansă pentru un rezultat mare”

Simona Halep ne dă speranțe

Getty Images

Australian Open 2022 | Simona Halep ne dă speranțe după calificarea în turul 2. Cea mai mare performanță a Simonei, la Melbourne, este finala epuizantă din 2018, pierdută dramatic în fața Carolinei Wozniacki. Acum, Simo nu se gândește la presiunea unui titlu, având deja două trofee de Grand Slam în vitrină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Simona Halep ne dă speranțe după calificarea în turul 2

”E greu să spun care e diferența dintre mine de acum și cea din 2019, dar simt că am aceeași dorință de a câștiga meciuri, de a fi pe terenul de tenis, am încredere că există o șansă pentru un rezultat mare, dar nu mă gândesc la acest lucru pentru că nu vreau să-mi pun presiune degeaba pe mine.

O să iau fiecare zi în parte și am așteptări doar din punctul de vedere al jocului pentru că m-am pregătit foarte bine, am jucat bine acum două săptămâni, chiar dacă a fost un turneu mai mic.

Acum presiunea este diferită, e un Grand Slam și fiecare meci e mult mai încărcat emoțional, dar sunt pregătită, o să lupt și sper să câștig fiecare partidă”, a spus Halep, citată de eurosport.ro.

Australian Open 2022 | Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2

Beatriz Haddad Maia, locul 83 WTA, s-a calificat în turul al doilea al Australian Open, fază în care va evolua cu Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14.

Reclamă

Sportiva din Brazilia a învins-o, marţi, în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, pe Katie Volynets din SUA, locul 176 WTA, venită din calificări, după un meci care a durat două ore şi zece minute.

Halep, 30 de ani, şi Hadad Maia, 25 de ani, s-au mai întâlnit o dată, în turul al doilea al turneului de la Wimbledon, ediţia din 2017, când românca s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3.

Sportiva braziliană nu a trecut niciodată de turul al doilea la un grand slam. Cea mai bună clasare a ei a fost locul 58 mondial, în 2018.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, turneu de neuitat la Australian Open 2018

Simona Halep a pierdut finala cu Caroline Wozniacki de la AO 2018, după ce a condus în decisiv cu 4-3 şi break în faţă. A fost un duel epuizant, în urma căruia Simo a ajuns deshidratată pe patul de spital.

Înainte, ea a mai avut parte de două meciuri uriaşe, în turul 3, cu Lauren Davis (4-6, 6-4, 15-13) şi în semifinale cu Angelique Kerber (6-3, 4-6, 9-7). În ambele partide, Simo a salvat mingi de meci.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și