Închide meniul

Australian Open 2022 | Simona Halep și-a aflat adversara din turul al doilea! Campioana noastră pornește ca mare favorită + Când poate avea loc duelul de cinci stele cu Emma Răducanu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 ianuarie 2022, 11:12

Australian Open 2022 | Simona Halep și-a aflat adversara din turul al doilea! Campioana noastră pornește ca mare favorită + Când poate avea loc duelul de cinci stele cu Emma Răducanu

Simona Halep și-a aflat adversara din turul al doilea la Australian Open 2022

Profimedia

Simona Halep și-a aflat adversara din turul al doilea la Australian Open

Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, s-a calificat, marţi, în turul al doilea al Australian Open, după ce făcut spectacol în meciul cu poloneza Magdalena Frech, locul 102 WTA, scor 6-4, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În turul al doilea, ”Simo” pornește ca mare favorită. Va da peste Beatriz Haddad Maia din Brazilia, locul 83 WTA. În vârstă de 25 de ani, sportiva din Brazilia a învins-o pe Katie Volynets, scor 6-3, 2-6, 6-3.

Calificarea în turul al doilea la Australian Open este recompensată cu un premiu de 154.000 de dolari australieni (97.210 euro) şi cu 70 de puncte WTA.

Citește și:

Posibil duel Simona Halep-Emma Răducanu, în turul 3 la Australian Open 2022

Dacă ambele se califică, putem avea, în premieră, un duel Simona Halep – Emma Răducanu în turul trei din Australia. Campioana de la US Open a avut parte de un început slab de sezon, cu o înfrângere dureroasă în faţa Elenei Rîbakina din Kazahstan.

Pentru a avea loc acest duel, jucătoarea de origine română, Emma Răducanu, care este favorită 17, va trebui să treacă de primele două tururi. Emma va debuta împotriva americancei Sloane Stephens, apoi urmând un duel cu învingătoarea dintre Danka Kovinic din Muntenegru și Su Jeong Jang.

Reclamă

Prima reacție a Simonei după calificarea în turul 2 de la Australian Open 2022

Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-3. Simona Halep a făcut spectacol în primul tur de la Australian Open 2022 și a bătut-o fără drept de apel pe Magdalena Frech, cu 6-4, 6-3.

Simona a avut o primă reacție la interviul acordat direct pe teren după meciul care a adus-o în turul doi de la Melbourne.

”Mi s-a părut destul de dificil începutul, tot timpul e așa în primul tur, am fost emoționată, dar am câștigat și asta mă face fericită. Am avut problemele de anul trecut și încrederea nu a fost la un nivel înalt. 

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să joc mai bine decât azi. A fost o mare oportunitate să joc la începutul anului la Melbourne, e frumos să joci în Australia și să câștigi. Sper să joc bine în această primă săptămână”, a spus Halep, la interviul de pe teren.

Recomandări
  • Simona Halep și-a aflat adversara din turul al doilea la Australian Open 2022
  • Pe cine va întâlni campioana noastră

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și