Închide meniul

Australian Open 2022 | Simona Halep: ”E unul dintre visurile mele!”. Dezvăluirea Simonei, după calificarea în turul 2

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 13:04 / Actualizat: 27 martie 2023, 19:31

Reclamă
Australian Open 2022 | Simona Halep: ”E unul dintre visurile mele!”. Dezvăluirea Simonei, după calificarea în turul 2

Simona Halep a fost la un pas de retragere

Getty Images

Australian Open 2022 | Simona Halep a dezvăluit după meciul cu Magdalena Frech, 6-4, 6-3, că unul din visurile ei este să ajungă în finala de la Australian Open 2022. Ea a mau reușit performanța la Antipozi, în 2018, dar a fost învinsă de Caroline Wozniacki.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu ştiu ce să zic de finală. Este unul dintre visurile mele să ajung acolo, dar ştiu că este dificil şi nu o să mă gândesc la asta, iau zi cu zi. Nu cred că sunt la cel mai înalt nivel, ca în trecut, dar mă simt bine, încrezătoare că jocul e acolo, că mişcarea e acolo, psihic sunt destul de puternică.

Australian Open 2022 | Simona Halep țintește finala de la AO

Nu a fost cea mai bună zi a mea pe teren, azi, dar a fost primul meci al unui grand slam şi nu e niciodată uşor. Mă simt confortabil totuşi, mă simt bine şi simt că sunt într-o condiţie bună. Meciurile de la finalul anului trecut, de la turneele mici m-au ajutat, am făcut câteva meciuri bune şi mi-am recăpătat încrederea.

Am început anul într-o formă bună. Am avut întotdeauna senzaţia că urmăresc ceva, chiar şi atunci când eram numărul 1 mondial, întotdeauna urmăream să câştig turnee, uneori un loc mai bun în clasament, dar nu aşa mult”, a spus Simona Halep.

Australian Open 2022 | Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în turul 2

Până la finală, Simona va juca în turul 2 cu Beatriz Haddad Maia, locul 83 WTA, care a trecut cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, pe Katie Volynets din SUA.

Reclamă

Halep, 30 de ani, şi Hadad Maia, 25 de ani, s-au mai întâlnit o dată, în turul al doilea al turneului de la Wimbledon, ediţia din 2017, când românca s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3.

Sportiva braziliană nu a trecut niciodată de turul al doilea la un grand slam. Cea mai bună clasare a ei a fost locul 58 mondial, în 2018.

Simona Halep, turneu de neuitat la Australian Open 2018

Simona Halep a pierdut finala cu Caroline Wozniacki de la AO 2018, după ce a condus în decisiv cu 4-3 şi break în faţă. A fost un duel epuizant, în urma căruia Simo a ajuns deshidratată pe patul de spital.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte, ea a mai avut parte de două meciuri uriaşe, în turul 3, cu Lauren Davis (4-6, 6-4, 15-13) şi în semifinale cu Angelique Kerber (6-3, 4-6, 9-7). În ambele partide, Simo a salvat mingi de meci.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și