Închide meniul

Este oficial! Marian Copilu este noul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova. Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au dat lovitura iernii

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 ianuarie 2022, 13:56 / Actualizat: 24 martie 2023, 21:31

Este oficial! Marian Copilu este noul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova. Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au dat lovitura iernii

Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au dat lovitura iernii

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marian Copilu este noul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova! Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au dat lovitura iernii. Patronul alb-albaştrilor, Mihai Rotaru, l-a adus la Craiova pe Marian Copilu, fost preşedinte la CFR Cluj, echipă alături de care a câştigat 4 titluri de campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este transferul cel mai important din 2022 pentru echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Marian Copilu a fost prezentat oficial ca noul preşedinte al oltenilor. Omul care a contribuit la ultimele 4 titluri ale celor de la CFR Cluj vine în Bănie după ce a stat circa 6 luni pe bară după despărţirea de echipa ardeleană.

Marian Copilu este noul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova

„Începând de astăzi, Marian Copilu este noul președinte executiv al clubului Universitatea Craiova. În Cetatea Băniei a sosit omul care a contribuit la cele mai mari performanțe ale echipei CFR Cluj. În calitatea sa de președinte, Marian Copilu a câștigat patru titluri de campion, două Supercupe ale României, a calificat echipa de două ori în grupele Europa League și o dată în Conference League.

În anul 2019 a fost desemnat cel mai bun președinte de club în cadrul Galei Fotbalului Românesc. Universitatea Craiova îi urează lui Marian Copilu mult succes în familia alb-albastră!”, este anunţul oficial al oltenilor de pe Facebook.

A plecat cu scandal de la CFR Cluj

Marian Copilu a plecat cu scandal de la CFR Cluj, odată cu fostul antrenor al ardelenilor, Marius Şumudică. Acesta a fost protagonistul unui război cu patronul clubului, Neluţu Varga, care i-a îndepărtat pe cei doi de la gruparea ardeleană. la finalul meciului campioanei din cu Steaua Roşie Belgrad au avut loc scene incredibile surprinse de sârbi.

Reclamă

În incidentul de la vestiare au fost implicaţi juristul Ioan Ivașcu şi kinetoterapeuții Viorel Boncoi și Radu Pralea. Pe imaginile filmate s-au auzit înjurături, iar o voce strigă să nu se mai lovească. Lucruile s-au calmat doar după intervenţia oamenilor de ordine care i-au despărţit pe bătăuşi. Pe acele imagini a apărut şi actualul preşedinte al oltenilor, Marian Copilu.

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf are primul meci din 2022 acasă, pe Ion Oblemenco, în faţa celor de la Rapid. Meciul ar trebui să se joace sâmbătă, de la ora 20.00, dar este posibil să fie amânat din cauza focarului de Covid din cadrul lotului gazdelor.

 

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și