Închide meniul

Mihai Rotaru i-a decis viitorul lui Laurențiu Reghecampf! Anunțul clar făcut de patron + Focar de COVID-19 la gruparea din Bănie: ”Întreaga etapă să fie amânată!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 ianuarie 2022, 18:49

Mihai Rotaru i-a decis viitorul lui Laurențiu Reghecampf! Anunțul clar făcut de patron + Focar de COVID-19 la gruparea din Bănie: ”Întreaga etapă să fie amânată!”

Laurențiu Reghecampf este antrenorul Universității Craiova

Profimedia

Mihai Rotaru i-a decis viitorul lui Laurențiu Reghecampf

”Viața unui patron de fotbal este extrem de dificilă ca să supraviețuiești. Este extrem de greu să gestionezi. Când te bate Iașiul simți de 3 ori mai puternic decât când câștigi o Cupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viața ta este extrem de dificilă. Noi avem încredere în primul și în primul rând în antrenor. Sprijinim antrenorul și nu vrem să schimbăm. Trebuie să demonstreze. Eu cred că va reuși. Suntem în discuții și sper să mai avem 2 transferuri. 

Eu vă spun nu a fost nicio discuție. Nu am luat în calcul să vină domnul Chipciu la Universitatea Craiova. Noi trebuie să punem 4-5 milioane ca să acoperim bugetul. Fotbalul românesc nu face profit. Nu este constant. Anul ăsta o să fim pe profit financiar”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Focar de COVID-19 la Universitatea Craiova

Nu mai puțin de 15 cazuri de COVID-19 sunt la Universitatea Craiova în acest moment, a anunțat Mihai Rotaru.

Houri, Bancu, Screciu, Koljic, Căpățână, Marius Constantin, Alex Crețu, Ionut Vînă şi Paul Papp se numără printre cei infectați. De asemenea, Florin Tene și Cristi Țermure, ambii în staff-ul lui Laurențiu Reghecampf, sunt și ei pozitivi.

Reclamă

“Sunt 14 jucători pozitivi, plus încă un membru al stafului. Totul este exponenţial. Varianta asta… Mâine o să facem din nou testare PCR.  Sunt cazuri asimptomatice, adică puţină durere în gât, puţin ochi roşii. Dacă nu ar fi fost testaţi toţi erau la antrenament”, a spus Mihai Rotaru.

El a precizat că gruparea va cere amânarea primului meci oficial din acest an dacă nu va avea numărul minim de 13 jucători apţi.

“Noi putem să cerem reprogramarea pentru luni, dacă nu luăm în calcul să cerem reprogramarea la o dată ulterioară. Avem şi accidentaţi, plus cei care sunt în afara lotului.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu avem 13 jucători valizi cerem amânarea. Noi am considera că este bine ca întreaga etapă să fie amânată, dacă se adeveresc zvonurile despre alte echipe. Toată lumea este extrem de prudentă la club”, a afirmat patronul oltenilor.

Citește și:

Basarab Panduru pleacă de la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură dură. Basarab Panduru va renunţa să îi mai fie secund şi va pleca de la Universitatea Craiova, anunţă fanatik.ro.

Panduru a devenit secundul lui Laurenţiu Reghecampf la finalul lunii octombrie şi a fost prezentat ca o adevărată lovitură dată de olteni. Conform sursei citate, despărţirea se va oficializa zilele următoare.

Basarab Panduru venise cu gânduri războinice la Universitatea Craiova. În momentul în care a fost prezentat, Panduru anunţa că vrea să câştige titlul.

Panduru și Reghecampf au mai colaborat și la arabi, la Al Wasl. Basarab Panduru a fost antrenor principal în Liga 1 la Poli Timişoara, Oţelul, FC Vaslui, Farul şi Progresul. Ca jucător, Basarab Panduru a câștigat 3 titluri cu Steaua în România și unul în Portugalia, cu FC Porto. Panduru mai are o cupă a Portugaliei cu Benfica Lisabona.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și