Închide meniul

Este oficial! Marian Copilu este noul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova. Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au dat lovitura iernii

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 ianuarie 2022, 13:56 / Actualizat: 24 martie 2023, 21:31

Este oficial! Marian Copilu este noul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova. Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au dat lovitura iernii

Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au dat lovitura iernii

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Este oficial! Marian Copilu este noul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova
  • Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au dat lovitura iernii

Marian Copilu este noul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova! Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au dat lovitura iernii. Patronul alb-albaştrilor, Mihai Rotaru, l-a adus la Craiova pe Marian Copilu, fost preşedinte la CFR Cluj, echipă alături de care a câştigat 4 titluri de campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este transferul cel mai important din 2022 pentru echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Marian Copilu a fost prezentat oficial ca noul preşedinte al oltenilor. Omul care a contribuit la ultimele 4 titluri ale celor de la CFR Cluj vine în Bănie după ce a stat circa 6 luni pe bară după despărţirea de echipa ardeleană.

Marian Copilu este noul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova

„Începând de astăzi, Marian Copilu este noul președinte executiv al clubului Universitatea Craiova. În Cetatea Băniei a sosit omul care a contribuit la cele mai mari performanțe ale echipei CFR Cluj. În calitatea sa de președinte, Marian Copilu a câștigat patru titluri de campion, două Supercupe ale României, a calificat echipa de două ori în grupele Europa League și o dată în Conference League.

Reclamă

În anul 2019 a fost desemnat cel mai bun președinte de club în cadrul Galei Fotbalului Românesc. Universitatea Craiova îi urează lui Marian Copilu mult succes în familia alb-albastră!”, este anunţul oficial al oltenilor de pe Facebook.

A plecat cu scandal de la CFR Cluj

Marian Copilu a plecat cu scandal de la CFR Cluj, odată cu fostul antrenor al ardelenilor, Marius Şumudică. Acesta a fost protagonistul unui război cu patronul clubului, Neluţu Varga, care i-a îndepărtat pe cei doi de la gruparea ardeleană. la finalul meciului campioanei din cu Steaua Roşie Belgrad au avut loc scene incredibile surprinse de sârbi.

Reclamă
Citește și:

În incidentul de la vestiare au fost implicaţi juristul Ioan Ivașcu şi kinetoterapeuții Viorel Boncoi și Radu Pralea. Pe imaginile filmate s-au auzit înjurături, iar o voce strigă să nu se mai lovească. Lucruile s-au calmat doar după intervenţia oamenilor de ordine care i-au despărţit pe bătăuşi. Pe acele imagini a apărut şi actualul preşedinte al oltenilor, Marian Copilu.

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf are primul meci din 2022 acasă, pe Ion Oblemenco, în faţa celor de la Rapid. Meciul ar trebui să se joace sâmbătă, de la ora 20.00, dar este posibil să fie amânat din cauza focarului de Covid din cadrul lotului gazdelor.

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă