Închide meniul

„Ne-a dat cu mir în vestiar”. Ritualurile lui Gigi Becali dinaintea meciurilor. Cum le vorbea jucătorilor de la FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2022, 16:31 / Actualizat: 27 martie 2023, 19:22

Reclamă
„Ne-a dat cu mir în vestiar. Ritualurile lui Gigi Becali dinaintea meciurilor. Cum le vorbea jucătorilor de la FCSB

Gigi Becali se amuză de FC Voluntari după eşecul din finala Cupei României

Gigi Becali, fericit că FC Voluntari a pierdut Cupa României / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ritualurile lui Gigi Becali dinaintea meciurilor. Gigi Becali este printre cei mai cunoscuți conducători din istoria fotbalului românesc. Un fost jucător de la FCSB a făcut dezvăluiri fabuloase din vestiarul echipei, cu latifundiarul din Pipera în prim-plan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Rada, care a jucat pentru FCSB în perioada 2007-2010, a povestit că Gigi Becali a intrat cu mir în vestiar înaintea unui meci din play-off-ul UEFA Champions League. Patronul roș-albaștrilor avea o atitudine relaxată și chiar se băga la joc cu fotbaliștii, povestește Rada.

Ritualurile lui Gigi Becali dinaintea meciurilor

„Era tipul de patron care își dorea tot ce era mai bun pentru jucătorii lui, pentru clubul său. Începând de la partea financiară, n-au fost niciodată probleme în perioada aceea. Au fost salarii importante, condiții de antrenament, deplasare, cantonament. Erau la cel mai înalt nivel.

Venea în vestiar, glumea. Mi-aduc aminte că la play-off-ul Champions League cu BATE Borisov a venit înainte de meci și ne-a dat cu mir pe frunte să avem noroc în timpul meciului. Băga alunecări, glumea, era o relație frumoasă jucător-patron”, a spus Ionuț Rada, pe contul oficial de Tik Tok.

Gigi Becali e patron la FCSB din 2003, perioadă în care gruparea roș-albastră a cucerit cinci titluri de campioană.

Reclamă

Gigi Becali, șeful suprem de la FCSB

Becali a mai devenit cunoscut și datorită stilului special de a-și conduce echipa. Latifundiarul obișnuiește de multă vreme să le dea indicații antrenorilor săi, dar subiectul a rămas tabu.

Totul s-a schimbat în ultimii ani, când Becali a început să recunoască că se bagă peste antrenorii de la FCSB. Experiența din acest sezon e cea mai elocventă.

Becali l-a angajat pe Edi Iordănescu promițându-i libertate totală, dar, după două luni, patronul a revenit la năravurile din trecut și l-a dat afară pe fiul lui Anghel Iordănescu. L-a adus apoi pe bancă pe Toni Petrea, care este mai „ascultător”.

Reclamă 4 / 0/3

10 puncte o despart pe FCSB de fotoliul de lider al Ligii 1, ocupat de CFR Cluj. Cele două rivale au meci direct duminică, iar partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și