Închide meniul

„Ne-a dat cu mir în vestiar”. Ritualurile lui Gigi Becali dinaintea meciurilor. Cum le vorbea jucătorilor de la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2022, 16:31 / Actualizat: 27 martie 2023, 19:22

„Ne-a dat cu mir în vestiar. Ritualurile lui Gigi Becali dinaintea meciurilor. Cum le vorbea jucătorilor de la FCSB

Gigi Becali se amuză de FC Voluntari după eşecul din finala Cupei României

Gigi Becali, fericit că FC Voluntari a pierdut Cupa României / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ritualurile lui Gigi Becali dinaintea meciurilor. Gigi Becali este printre cei mai cunoscuți conducători din istoria fotbalului românesc. Un fost jucător de la FCSB a făcut dezvăluiri fabuloase din vestiarul echipei, cu latifundiarul din Pipera în prim-plan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Rada, care a jucat pentru FCSB în perioada 2007-2010, a povestit că Gigi Becali a intrat cu mir în vestiar înaintea unui meci din play-off-ul UEFA Champions League. Patronul roș-albaștrilor avea o atitudine relaxată și chiar se băga la joc cu fotbaliștii, povestește Rada.

Ritualurile lui Gigi Becali dinaintea meciurilor

„Era tipul de patron care își dorea tot ce era mai bun pentru jucătorii lui, pentru clubul său. Începând de la partea financiară, n-au fost niciodată probleme în perioada aceea. Au fost salarii importante, condiții de antrenament, deplasare, cantonament. Erau la cel mai înalt nivel.

Venea în vestiar, glumea. Mi-aduc aminte că la play-off-ul Champions League cu BATE Borisov a venit înainte de meci și ne-a dat cu mir pe frunte să avem noroc în timpul meciului. Băga alunecări, glumea, era o relație frumoasă jucător-patron”, a spus Ionuț Rada, pe contul oficial de Tik Tok.

Gigi Becali e patron la FCSB din 2003, perioadă în care gruparea roș-albastră a cucerit cinci titluri de campioană.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali, șeful suprem de la FCSB

Becali a mai devenit cunoscut și datorită stilului special de a-și conduce echipa. Latifundiarul obișnuiește de multă vreme să le dea indicații antrenorilor săi, dar subiectul a rămas tabu.

Totul s-a schimbat în ultimii ani, când Becali a început să recunoască că se bagă peste antrenorii de la FCSB. Experiența din acest sezon e cea mai elocventă.

Becali l-a angajat pe Edi Iordănescu promițându-i libertate totală, dar, după două luni, patronul a revenit la năravurile din trecut și l-a dat afară pe fiul lui Anghel Iordănescu. L-a adus apoi pe bancă pe Toni Petrea, care este mai „ascultător”.

Reclamă 4 / 0/3

10 puncte o despart pe FCSB de fotoliul de lider al Ligii 1, ocupat de CFR Cluj. Cele două rivale au meci direct duminică, iar partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Recomandări
  • Ritualurile lui Gigi Becali dinaintea meciurilor
  • Cum le vorbea jucătorilor de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și