Închide meniul
EXCLUSIV

Episod uluitor petrecut în vestiarul FCSB! Cum s-a produs ruptura între Gigi Becali și Edi Iordănescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2022, 9:42 / Actualizat: 11 aprilie 2023, 18:36

Episod uluitor petrecut în vestiarul FCSB! Cum s-a produs ruptura între Gigi Becali și Edi Iordănescu

De la ce a început disputa dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu

Colaj Hepta

Cum s-a produs ruptura între Gigi Becali și Edi Iordănescu. Detalii uluitoare ies la iveală la peste două luni după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB! AS.ro a aflat un episod uluitor care s-a întâmplat în vestiarul FCSB. Totul s-a petrecut la pauza meciului cu FC Voluntari, încheiat la egalitate, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, Gigi Becali și-a a dorit să vorbească, la telefon, cu Edi Iordănescu, la pauza meciului. Patronul de la FCSB era nemulțumit de evoluția lui Constantin Budescu și voia să-i ceară antrenorului să-l schimbe. Chiar Becali a declarat, ulterior, că el l-ar fi înlocuit de la pauză pe Budescu.

Din câte se pare, Becali a trimis un om, din conducerea clubului, cu telefonul la Edi Iordănescu. Tehnicianul „a luat foc”, în acel moment, și a refuzat să discute cu patronul echipei. Iordănescu jr. a fost auzit de cei din jur în momentul în care a țipat la cel care venise cu telefonul să nu ajungă la el pentru că o sa spargă telefonul, refuzând astfel să discute cu Becali.

Cum s-a produs ruptura între Gigi Becali și Edi Iordănescu

Vorbele antrenorului au ajuns la urechile patronului care s-a enervat teribil. Acela a fost momentul care l-a făcut pe Becali să își dorească să se despartă de Iordănescu jr. Ulterior, finanțatorul FCSB a ieșit la TV, l-a criticat pe Budescu, dar și jocul echipei.

După acel meci a început „nebunia” la FCSB! Între Becali și Iordănescu a început un schimb de replici, prin sms, lucru care a dus la plecarea tehnicianului de la echipă. Acesta a renunțat și la clauza uriașă de reziliere pe care o avea.

Reclamă
Citește și:

Budescu nu a ma avut nici el viață lungă la FCSB. „Magicianul” s-a despărțit, în această iarnă, de echipa lui Becali.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și