Închide meniul

Prima reacție de la FC Voluntari după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu. „A fost o discuție!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2022, 21:44 / Actualizat: 27 martie 2023, 17:49

Prima reacție de la FC Voluntari după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu. „A fost o discuție!

Prima reacție de la FC Voluntari după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Directorul general al FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, a oferit prima reacție dinspre clubul ilfovean după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culmea, oficialul lui FC Voluntari a dezvăluit că Budescu n-a semnat încă cu echipa de pe locul trei din Liga 1, dar cele două părți au purtat discuții în privința unui transfer.

Prima reacție de la FC Voluntari după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu

„În acest moment Constantin Budescu nu a semnat niciun contract cu FC Voluntari! A fost o discuție acum ceva timp cu el”, a declarat directorul general al FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, potrivit prosport.ro.

Constantin Budescu ar fi semnat cu FC Voluntari un contract valabil până în vară, conform digisport.ro. Budescu era aştepta de patronul celor de la Sepsi la antrenamente, fiind convins că Budescu va semna cu echipa sa.

Budescu ar fi fost deturnat de Voluntari, echipă cu care ar fi şi semnat. Contractul e valabil până la vară şi nu are opţiune de prelungire pe încă un an. La echipa lui Ciobotariu. Budescu ar avea un salariu de 12.000 de euro pe lună.

Reclamă

Reacția lui Laszlo Dioszegi după ce Constantin Budescu ar fi refuzat-o pe Sepsi pentru FC Voluntari

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a spus că nu e supărat pe Constantin Budescu după ce mijlocașul a ales să semneze în ultimul moment cu FC Voluntari. Cu toate acestea, patronul echipei din Sfântu Gheorghe a ținut să precizeze că Budescu a fost cel care a inițial negocierile, după care s-a răzgândit.

„Așa este, domnul Budescu ne-a trimis un mesaj după amiază. A zis că își cere scuze, dar a ales să negocieze cu Voluntari, pentru că Sfântul Gheorghe este foarte departe și are copiii la grădiniță, motiv pentru care preferă să rămână la București.

Nu am niciun fel de problemă, nu îi port pică, îi urez mult succes în continuare, dar trebuie să spun că dânsul ne-a căutat pe noi, nu invers, și, de aceea, astăzi la prima oră am ajuns la club în speranța că la ora 10:00 vom semna contractul. Varianta de contract i-am trimis-o aseară, dânsul a făcut niște modificări minore, dar nu legate de bani sau de durată”, a spus Dioszegi, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Budescu nu a rezistat prea mult la FCSB. A ajuns în septembrie, iar Gigi Becali s-a dispersat de el la finalul anului. Fotbalistul care a mai fost ofertat de Hermanstadt şi Petrolul. În cariera sa, mijlocaşul a mai jucat pentru Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu, DL Yifang, Al Shabab și Damac FC

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și