Închide meniul
UPDATE

Lovitură de proporţii! Aşteptat de Sepsi la antrenamente, Constantin Budescu ar fi semnat cu FC Voluntari

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 ianuarie 2022, 16:35

Lovitură de proporţii! Aşteptat de Sepsi la antrenamente, Constantin Budescu ar fi semnat cu FC Voluntari

Constantin Budescu s-a înţeles cu cei de la Sepsi

Hepta

  • Este lovitura iernii
  • Constantin Budescu, întors din drumul spre Sepsi

Update 16.36: Răsturnare uluitoare de situație! Constantin Budescu ar fi semnat cu FC Voluntari un contract valabil până în vară. Budescu era aştepta de patronul celor de la Sepsi la antrenamente, fiind convins că Budescu va semna cu echipa sa. Conform digisport.ro, Budescu ar fi fost deturnat de Voluntari, echipă cu care ar fi şi semnat. Contractul e valabil până la vară şi nu are opţiune de prelungire pe încă un an. La echipa lui Ciobotariu. Budescu ar avea un salariu de 12.000 de euro pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu şi-a găsit repede echipă după ce Gigi Becali l-a îndepărtat de la FCSB. Fotbalistul urmează să semneze un contract cu Sepsi pe 6 luni, până la finalul acestui sezon. Dacă evoluţiile sale vor da satisfacţie, îşi va prelungi contractul cu echipa covăsneană.

Constantin Budescu a acceptat oferta lui Sepsi şi semnează

Constantin Budescu nu a rezistat prea mult la FCSB. A ajuns în septembrie, iar Gigi Becali s-a dispersat de el la finalul anului. Acum, speră să ajungă în play-off cu cei de la Sepsi. „Îl așteptăm cu brațele deschise. E pe drum, a acceptat oferta noastră. Îi oferim 10.000 de euro lunar până în vară. Dacă va juca bine, rămâne la noi și din vară. E un fotbalist bun”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform Radio Sport Total FM.

Reclamă

Fotbalistul care a mai fost ofertat de Hermanstadt şi Petrolul a ales să meargă la Sepsi pentru a se bate la un loc de play-off. Dacă ajunge în primele 6, Sepsi îi va prelungi contractul pentru încă un sezon. În cariera sa, mijlocaşul a mai jucat pentru Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu, DL Yifang, Al Shabab și Damac FC. „Am vorbit cu Budescu: «spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem». O să vorbesc și cu Keșeru. Salariile mari se termină cu ele și vom juca cu jucătorii care rămân. Eu așa ceva nu mai fac, nu sunt idiot. Dacă te domină Sepsi, mai ai pretenții la fotbal? Nu mai poți! Atunci îmi văd de treaba mea, stau acasă. Nu ai cum să te bați în Europa dacă te bate Sepsi.

Citește și:

Nu am ceva cu Budescu de aseară. I-am zis că nu ne certăm. Nu îmi convine, e un salariu mare și nu are rost. De jucat nu va mai juca la noi. Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man, iau banii pe Moruțan, mai pot trăi încă doi ani, și în 2023. La revedere, bani de la mine din buzunar nu mai dau! Tot ce e de vânzare, pac, vând imediat!”, declara Gigi Becali la finele anului trecut.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat