Închide meniul

Prima reacție de la FC Voluntari după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu. „A fost o discuție!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2022, 21:44 / Actualizat: 27 martie 2023, 17:49

Prima reacție de la FC Voluntari după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu. „A fost o discuție!

Prima reacție de la FC Voluntari după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • FC Voluntari l-ar fi transferat pe Constantin Budescu
  • Prima reacție a clubului

Directorul general al FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, a oferit prima reacție dinspre clubul ilfovean după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culmea, oficialul lui FC Voluntari a dezvăluit că Budescu n-a semnat încă cu echipa de pe locul trei din Liga 1, dar cele două părți au purtat discuții în privința unui transfer.

Prima reacție de la FC Voluntari după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu

„În acest moment Constantin Budescu nu a semnat niciun contract cu FC Voluntari! A fost o discuție acum ceva timp cu el”, a declarat directorul general al FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Constantin Budescu ar fi semnat cu FC Voluntari un contract valabil până în vară, conform digisport.ro. Budescu era aştepta de patronul celor de la Sepsi la antrenamente, fiind convins că Budescu va semna cu echipa sa.

Budescu ar fi fost deturnat de Voluntari, echipă cu care ar fi şi semnat. Contractul e valabil până la vară şi nu are opţiune de prelungire pe încă un an. La echipa lui Ciobotariu. Budescu ar avea un salariu de 12.000 de euro pe lună.

Reclamă

Reacția lui Laszlo Dioszegi după ce Constantin Budescu ar fi refuzat-o pe Sepsi pentru FC Voluntari

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a spus că nu e supărat pe Constantin Budescu după ce mijlocașul a ales să semneze în ultimul moment cu FC Voluntari. Cu toate acestea, patronul echipei din Sfântu Gheorghe a ținut să precizeze că Budescu a fost cel care a inițial negocierile, după care s-a răzgândit.

„Așa este, domnul Budescu ne-a trimis un mesaj după amiază. A zis că își cere scuze, dar a ales să negocieze cu Voluntari, pentru că Sfântul Gheorghe este foarte departe și are copiii la grădiniță, motiv pentru care preferă să rămână la București.

Nu am niciun fel de problemă, nu îi port pică, îi urez mult succes în continuare, dar trebuie să spun că dânsul ne-a căutat pe noi, nu invers, și, de aceea, astăzi la prima oră am ajuns la club în speranța că la ora 10:00 vom semna contractul. Varianta de contract i-am trimis-o aseară, dânsul a făcut niște modificări minore, dar nu legate de bani sau de durată”, a spus Dioszegi, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Budescu nu a rezistat prea mult la FCSB. A ajuns în septembrie, iar Gigi Becali s-a dispersat de el la finalul anului. Fotbalistul care a mai fost ofertat de Hermanstadt şi Petrolul. În cariera sa, mijlocaşul a mai jucat pentru Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu, DL Yifang, Al Shabab și Damac FC

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat