Închide meniul

Ianis Hagi, pus la zid după ultimul meci al lui Rangers! A fost criticat dur, chiar dacă a marcat: „A fost absolut jalnic”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 ianuarie 2022, 9:53

Reclamă
Ianis Hagi, pus la zid după ultimul meci al lui Rangers! A fost criticat dur, chiar dacă a marcat: „A fost absolut jalnic

Ianis Hagi, criticat după ultimul meci al lui Rangers

Profimedia

Ianis Hagi a fost pus la zid după remiza campioanei Glasgow Rangers, 1-1, de pe terenul celor de la Aberdeen. Nici măcar reuşita sa, singura pentru oaspeţi, nu i-a înduplecat pe scoţieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, pus la zid după ultimul meci al lui Rangers!

Ianis Hagi a fost criticat chiar de către presa de casă a celor de la Glasgow Rangers. ”Hagi a fost marcatorul lui Rangers, dar în afară de gol, a fost absolut jalnic. Le-a oferit mingea adversarilor atât de ușor și a arătat fără calitate. Trebuie să se îmbunătățească. Golul înscris l-a făcut să nu ia o notă și mai mică”, au spus cei de la ibroxnews.com despre internaţionalul român căruia i-au acordat nota 5.

Ianis Hagi a ieşit de două ori în evidenţă în deplasarea de pe terenul lui Aberdeen. Mai întâi, a luat un cartonaş galben în startul meciului, în minutul 7, apoi a marcat în meciul care s-a terminat 1-1. Evoluția românului a fost una slabă, dar cei de la SofaScore l-au notat cu 7, cea mai mare notă din echipă.

Golul marcat de către român a fost unul tipic britanic. A înscris în minutul 21, după ce a reluat, din interiorul careului, în poartă o centrare a lui Ryan Kent. Ianis a avut un procentaj bun, de 78% în ceea ce privește pasele complete, 18 din 2021, iar la faza golului a trimis singurul său șut cadrat din meci. Internaționalul român a câștigat două dintre cele trei dueluri directe avute, a faultat de patru ori și a fost faultat o singură dată. În partida cu Aberdeen, Ianis Hagi a marcat al doilea gol din acest campionat, după cel din 31 iulie, cu Livingston, din prima etapă.

VEZI GOLUL AICI

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și