Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, un car de nervi! Schimbat de Ralf Rangnick în Brentford – Manchester United 1-3, superstarul lusitan a răbufnit: ”De ce eu?”

Dragoș Vasile Publicat: 20 ianuarie 2022, 0:29

Reclamă
Cristiano Ronaldo, un car de nervi! Schimbat de Ralf Rangnick în Brentford – Manchester United 1-3, superstarul lusitan a răbufnit: ”De ce eu?”

Cristiano Ronaldo, un car de nervi

Profimedia

Cristiano Ronaldo, un car de nervi în Brentford – Manchester United 1-3

La aproape 37 de ani, Cristiano Ronaldo este mai motivat ca niciodată să joace fotbal. Dovadă stau chiar imaginile din ultimul meci al lui Manchester United, scor 3-1 cu Brentford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimbat de Ralf Rangnick în minutul 71, superstarul lusitan nu s-a putut abține și a răbufnit, potribit BBC. A aruncat geaca pe gazon, iar, în timp ce se afla pe banca de rezerve, pe buzele sale se putea citi ”De ce eu?”, semn că decizia neamțului l-a scos din sărite.

VEZI AICI IMAGINILE CU CR7

Cotat la 35 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, CR7 a marcat 14 goluri pentru Manchester United, în toate competiţiile.

Cristiano Ronaldo o poate părăsi pe Manchester United

Cristiano Ronaldo poate pleca de la Manchester United după doar un sezon. Lusitanul este nemulţumit de antrenorul Ralf Rangnick, dar şi de criza de rezultate de pe Old Trafford.

Reclamă

Presa din Anglia anunţă că superstarul lusitan l-a sunat de urgenţă pe Jorge Mendes, impresarul său, pentru a discuta despre viitor.

„Ronaldo este foarte îngrijorat de situație. Echipa primește multe critici, iar el știe că e privit drept unul dintre lideri. Vrea cu disperare ca transferul să fie un succes, dar începe să vadă că ar putea fi extrem de dificil ca United să câștige trofee cu actualul lot. Jorge a venit să-l vadă și au discutat despre cum merg lucrurile, care sunt problemele și cum ar putea fi rezolvate. Nimic nu a fost exclus”, au scris englezii de la The Sun.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și