Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, un car de nervi! Schimbat de Ralf Rangnick în Brentford – Manchester United 1-3, superstarul lusitan a răbufnit: ”De ce eu?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 ianuarie 2022, 0:29

Cristiano Ronaldo, un car de nervi! Schimbat de Ralf Rangnick în Brentford – Manchester United 1-3, superstarul lusitan a răbufnit: ”De ce eu?”

Cristiano Ronaldo, un car de nervi

Profimedia

Cristiano Ronaldo, un car de nervi în Brentford – Manchester United 1-3

La aproape 37 de ani, Cristiano Ronaldo este mai motivat ca niciodată să joace fotbal. Dovadă stau chiar imaginile din ultimul meci al lui Manchester United, scor 3-1 cu Brentford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimbat de Ralf Rangnick în minutul 71, superstarul lusitan nu s-a putut abține și a răbufnit, potribit BBC. A aruncat geaca pe gazon, iar, în timp ce se afla pe banca de rezerve, pe buzele sale se putea citi ”De ce eu?”, semn că decizia neamțului l-a scos din sărite.

VEZI AICI IMAGINILE CU CR7

Cotat la 35 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, CR7 a marcat 14 goluri pentru Manchester United, în toate competiţiile.

Citește și:

Cristiano Ronaldo o poate părăsi pe Manchester United

Cristiano Ronaldo poate pleca de la Manchester United după doar un sezon. Lusitanul este nemulţumit de antrenorul Ralf Rangnick, dar şi de criza de rezultate de pe Old Trafford.

Reclamă

Presa din Anglia anunţă că superstarul lusitan l-a sunat de urgenţă pe Jorge Mendes, impresarul său, pentru a discuta despre viitor.

„Ronaldo este foarte îngrijorat de situație. Echipa primește multe critici, iar el știe că e privit drept unul dintre lideri. Vrea cu disperare ca transferul să fie un succes, dar începe să vadă că ar putea fi extrem de dificil ca United să câștige trofee cu actualul lot. Jorge a venit să-l vadă și au discutat despre cum merg lucrurile, care sunt problemele și cum ar putea fi rezolvate. Nimic nu a fost exclus”, au scris englezii de la The Sun.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, un car de nervi
  • Schimbat de Ralf Rangnick, superstarul lusitan a răbufnit

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și