Închide meniul

Australian Open 2022 | Simona Halep, favorită la semifinale! A rămas cel mai bun cap de serie de pe sfertul ei! Trei favorite, OUT

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 9:46 / Actualizat: 24 martie 2023, 16:14

Reclamă
Australian Open 2022 | Simona Halep, favorită la semifinale! A rămas cel mai bun cap de serie de pe sfertul ei! Trei favorite, OUT

Australian Open 2022 | Simona Halep şi-a aflat viitoarea adversară

Getty Images

Australian Open 2022 | Simona Halep, favorită la semifinale! După a patra zi de la Australian Open, Simona Halep a devenit cel mai înalt cap de serie de pe sfertul ei de tablou, fiind astfel, cel puțin pe foaie, favorită să ajungă până în semifinalele de la Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După tragerea la sorți, capii de serie 3, 6 și 12 se plasau peste Simona Halep, care este cap de serie 14. În această dimineață, Clara Tauson a eliminat-o pe Anett Kontaveit (favorita 6), cu 6-2, 6-4. Tot azi, Alize Cornet a trimis-o acasă pe Garbine Muguruza (favorită 3), după un 6-3, 6-3.

Halep se putea duela în optimile de finală cu Garbine Muguruza, iar în sferturile de finală cu Anett Kontaveit. De notat e și faptul că Elena Rybakina, cap de serie 12, s-a retras din turneu.

Australian Open 2022 | Simona Halep, favorită la semifinale

Simona Halep – Beatriz Haddad Maia va fi ultima partidă a zilei de joi pe ”Rod Laver Arena”, terenul numărul 1 de la Melbourne. Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, partidă din turul al doilea, va fi în format LIVE TEXT, pe www.AS.ro, joi, nu înainte de ora 12.00.

Simona Halep (31 de ani, locul 15 WTA) şi Beatriz Haddad Maia (25 de ani, locul 83 WTA) se întâlnesc pentru a doua oară. Cele două jucătoare s-au mai confruntat o singură dată, în 2017, la Wimbledon. Atunci, Simona Halep s-a impus în două seturi, scor 7-5, 6-3.

Reclamă

Australian Open 2022 | Mats Wilander o vede pe Simona Halep din nou cea mai bună din lume

Forma bună prin care trece Simona Halep i-a atras atenţia lui Mats Wilander. Acesta e de părere că Simona Halep poate redeveni numărul 1 WTA. De altfel, unul dintre obiectivele din 2022 pentru Halep este să reintre în TOP 10. De-a lungul carierei, Simona Halep a stat 64 de săptămâni pe prima poziţie a clasamentului.

”Cred că poate, chiar cred. Dacă aş fi în locul Simonei Halep, mi-aş reaşeza jocul puţin. Aş deveni ceva mai agresiv, în locul ei, pentru că în fiecare an jucătoarele din circuit lovesc mingea mai puternic.

Simona trebuie să îşi pună următoarea întrebare: joc ceva mai riscant sau evoluez în continuare la aceeaşi intensitate? Cel mai important e să se bucure de acest proces, fie că pierde sau câştigă”, a spus Wilander, citat de eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și