Închide meniul

Australian Open 2022 | Simona Halep, favorită la semifinale! A rămas cel mai bun cap de serie de pe sfertul ei! Trei favorite, OUT

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 9:46 / Actualizat: 24 martie 2023, 16:14

Reclamă
Australian Open 2022 | Simona Halep, favorită la semifinale! A rămas cel mai bun cap de serie de pe sfertul ei! Trei favorite, OUT

Australian Open 2022 | Simona Halep şi-a aflat viitoarea adversară

Getty Images

Australian Open 2022 | Simona Halep, favorită la semifinale! După a patra zi de la Australian Open, Simona Halep a devenit cel mai înalt cap de serie de pe sfertul ei de tablou, fiind astfel, cel puțin pe foaie, favorită să ajungă până în semifinalele de la Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După tragerea la sorți, capii de serie 3, 6 și 12 se plasau peste Simona Halep, care este cap de serie 14. În această dimineață, Clara Tauson a eliminat-o pe Anett Kontaveit (favorita 6), cu 6-2, 6-4. Tot azi, Alize Cornet a trimis-o acasă pe Garbine Muguruza (favorită 3), după un 6-3, 6-3.

Halep se putea duela în optimile de finală cu Garbine Muguruza, iar în sferturile de finală cu Anett Kontaveit. De notat e și faptul că Elena Rybakina, cap de serie 12, s-a retras din turneu.

Australian Open 2022 | Simona Halep, favorită la semifinale

Simona Halep – Beatriz Haddad Maia va fi ultima partidă a zilei de joi pe ”Rod Laver Arena”, terenul numărul 1 de la Melbourne. Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, partidă din turul al doilea, va fi în format LIVE TEXT, pe www.AS.ro, joi, nu înainte de ora 12.00.

Simona Halep (31 de ani, locul 15 WTA) şi Beatriz Haddad Maia (25 de ani, locul 83 WTA) se întâlnesc pentru a doua oară. Cele două jucătoare s-au mai confruntat o singură dată, în 2017, la Wimbledon. Atunci, Simona Halep s-a impus în două seturi, scor 7-5, 6-3.

Reclamă

Australian Open 2022 | Mats Wilander o vede pe Simona Halep din nou cea mai bună din lume

Forma bună prin care trece Simona Halep i-a atras atenţia lui Mats Wilander. Acesta e de părere că Simona Halep poate redeveni numărul 1 WTA. De altfel, unul dintre obiectivele din 2022 pentru Halep este să reintre în TOP 10. De-a lungul carierei, Simona Halep a stat 64 de săptămâni pe prima poziţie a clasamentului.

”Cred că poate, chiar cred. Dacă aş fi în locul Simonei Halep, mi-aş reaşeza jocul puţin. Aş deveni ceva mai agresiv, în locul ei, pentru că în fiecare an jucătoarele din circuit lovesc mingea mai puternic.

Simona trebuie să îşi pună următoarea întrebare: joc ceva mai riscant sau evoluez în continuare la aceeaşi intensitate? Cel mai important e să se bucure de acest proces, fie că pierde sau câştigă”, a spus Wilander, citat de eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul Vezi toate știrile
Citește și