Închide meniul

Mario Marinică e în ”optimi” la Cupa Africii. MM de Malawi

Cătălin Oprișan Publicat: 20 ianuarie 2022, 13:40

Reclamă
Mario Marinică e în ”optimi” la Cupa Africii. MM de Malawi

Naționala Malawi nu avea mari șanse înainte de startul CAN. Cu toate acestea, e în ”optimi”

Foto: Profimediaimages

Ca jucător, Mario Marinică a evoluat doar pe la juniori, la echipele importante din România. Ca antrenor, a fost fie ”secund”, fie principal la FC Argeș, Cimentul Fieni ori Gloria Buzău. Apoi a ajuns pe continentul african, nu înainte de a pregăti grupe de copilași la Arsenal sau la Crystal Palace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 10 noiembrie 2021, Mario Marinică a fost ”uns” directorul tehnic al federației din Malawi, echipă calificată la Cupa Africii, după 12 ani. Peste fix o lună devenea antrenor interimar. A reușit să ducă trupa în ”optimi”, calificată de pe unul dintre cele mai bune echipe clasate pe locul 3.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:37 Farul Constanţa – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” Vezi toate știrile
Citește și