Închide meniul

Mario Marinică e în ”optimi” la Cupa Africii. MM de Malawi

Cătălin Oprișan Publicat: 20 ianuarie 2022, 13:40

Reclamă
Mario Marinică e în ”optimi” la Cupa Africii. MM de Malawi

Naționala Malawi nu avea mari șanse înainte de startul CAN. Cu toate acestea, e în ”optimi”

Foto: Profimediaimages

Ca jucător, Mario Marinică a evoluat doar pe la juniori, la echipele importante din România. Ca antrenor, a fost fie ”secund”, fie principal la FC Argeș, Cimentul Fieni ori Gloria Buzău. Apoi a ajuns pe continentul african, nu înainte de a pregăti grupe de copilași la Arsenal sau la Crystal Palace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 10 noiembrie 2021, Mario Marinică a fost ”uns” directorul tehnic al federației din Malawi, echipă calificată la Cupa Africii, după 12 ani. Peste fix o lună devenea antrenor interimar. A reușit să ducă trupa în ”optimi”, calificată de pe unul dintre cele mai bune echipe clasate pe locul 3.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și