Închide meniul

Australian Open 2022 | Simona Halep, interviu savuros pe teren! „Am mâncat numai ouă şi şuncă şi caşcaval”. Nouă poreclă a Simonei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 14:53

Australian Open 2022 | Simona Halep, interviu savuros pe teren! „Am mâncat numai ouă şi şuncă şi caşcaval. Nouă poreclă a Simonei

Simona Halep, interviu savuros pe teren!

Getty Images

Simona Halep a fost savuroasă la interviul de pe teren, explicând ce a mâncat pentru a câştiga 7 meciuri consecutive în Australia! Ea e pregătită să devină şi australiancă, având deja o nouă poreclă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Reacţia Simonei Halep după calificarea în turul 3

„Am mâncat numai ouă şi şuncă şi caşcaval. Nu am schimbat meniul. A fost dificil să aştept. A fost un meci superb înaintea lui. Mi-a plăcut mult meciul. Ea nu a jucat rău, dar am fost eu prea agresivă.

Îmi place tenisul mai mult, am 30 de ani. Joc mai relaxată. Anul trecut nu a fost deloc uşor, nu am jucat 3-4 luni. Am revenit mai puternică şi sunt gata să muncesc mai mult.

Dacă sunteţi gata să mă primiţi, pot deveni australiancă. „Aussie-Simo” e noua poreclă. Puteţi să-mi spuneţia aşa. Vă mulţumesc că mă susţineţi ori de câte ori vin aici, mă simt ca acasă”, a spus Simona Halep, la finalul meciului.

Simona Halep, în turul 3 de la Australian Open 2022

Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, s-a calificat, joi, în turul al treilea al Australian Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-0, pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, locul 83 WTA.

Reclamă

Halep nu a avut probleme cu adversara de joi, o sportivă de 1,85 metri înălţime, al cărui joc este bazat exclusiv pe forţă, fără alte calităţi evidente. Cu serviciul la cel mai înalt nivel din acest an şi cu un tir bine direcţionat către laturile laterale ale terenului, Simona Halep a predat o lecţie de tenis pe Rod Laver Arena. Românca a fost precisă, tehnică, solidă în raliuri şi a obţinut o victorie rapidă şi facilă.

Simona Halep a condus cu 3-0 după un break în gameul al doilea şi după ceva mai mult de zece minute de joc, apoi a avut trei mingi de 4-0, ratate însă. Fostul lider WTA a mai câştigat o dată pe serviciul braziliencei la 5-2, şi a încheiat setul, scor 6-2, după 36 de minute.

Lipsa de valoare a jucătoarei Beatriz Haddad Maia a fost evidentă în setul secund, în care a greşit mult şi nu a pus niciun fel de opoziţie. A rezultat un „bagel”, 6-0, firesc, care reflectă diferenţa de valoare de pe teren şi o victorie în 66 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Prin accederea în manşa a treia, Simo şi-a asigurat un premiu de 221.000 de dolari australieni (140.000 de euro) şi 130 de puncte WTA.

Simona Halep, finală la Australian Open 2018

Halep va evolua mai departe cu Danka Kovinic din Muntenegru, locul 98 WTA. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o dată, în 2016, la Bucureşti, în sferturi, când jucătoarea română s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2.

Simona Halep a fost finalistă în 2018 la Melbourne Park, fiind întrecută în ultimul act de Carlone Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4. La ediţia din 2021, românca a fost eliminată în sferturi de Serena Williams, cu 6-3, 6-3.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și