Închide meniul

Australian Open 2022 | Simona Halep, interviu savuros pe teren! „Am mâncat numai ouă şi şuncă şi caşcaval”. Nouă poreclă a Simonei

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 14:53

Australian Open 2022 | Simona Halep, interviu savuros pe teren! „Am mâncat numai ouă şi şuncă şi caşcaval. Nouă poreclă a Simonei

Simona Halep, interviu savuros pe teren!

Getty Images

  • Simona Halep – Beatriz Haddad Maia 6-2, 6-0
  • Reacţia Simonei Halep după victoria din turul 2 de la Australian Open 2022

Simona Halep a fost savuroasă la interviul de pe teren, explicând ce a mâncat pentru a câştiga 7 meciuri consecutive în Australia! Ea e pregătită să devină şi australiancă, având deja o nouă poreclă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Reacţia Simonei Halep după calificarea în turul 3

„Am mâncat numai ouă şi şuncă şi caşcaval. Nu am schimbat meniul. A fost dificil să aştept. A fost un meci superb înaintea lui. Mi-a plăcut mult meciul. Ea nu a jucat rău, dar am fost eu prea agresivă.

Îmi place tenisul mai mult, am 30 de ani. Joc mai relaxată. Anul trecut nu a fost deloc uşor, nu am jucat 3-4 luni. Am revenit mai puternică şi sunt gata să muncesc mai mult.

Reclamă

Dacă sunteţi gata să mă primiţi, pot deveni australiancă. „Aussie-Simo” e noua poreclă. Puteţi să-mi spuneţia aşa. Vă mulţumesc că mă susţineţi ori de câte ori vin aici, mă simt ca acasă”, a spus Simona Halep, la finalul meciului.

Simona Halep, în turul 3 de la Australian Open 2022

Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, s-a calificat, joi, în turul al treilea al Australian Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-0, pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, locul 83 WTA.

Reclamă

Halep nu a avut probleme cu adversara de joi, o sportivă de 1,85 metri înălţime, al cărui joc este bazat exclusiv pe forţă, fără alte calităţi evidente. Cu serviciul la cel mai înalt nivel din acest an şi cu un tir bine direcţionat către laturile laterale ale terenului, Simona Halep a predat o lecţie de tenis pe Rod Laver Arena. Românca a fost precisă, tehnică, solidă în raliuri şi a obţinut o victorie rapidă şi facilă.

Simona Halep a condus cu 3-0 după un break în gameul al doilea şi după ceva mai mult de zece minute de joc, apoi a avut trei mingi de 4-0, ratate însă. Fostul lider WTA a mai câştigat o dată pe serviciul braziliencei la 5-2, şi a încheiat setul, scor 6-2, după 36 de minute.

Lipsa de valoare a jucătoarei Beatriz Haddad Maia a fost evidentă în setul secund, în care a greşit mult şi nu a pus niciun fel de opoziţie. A rezultat un „bagel”, 6-0, firesc, care reflectă diferenţa de valoare de pe teren şi o victorie în 66 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Prin accederea în manşa a treia, Simo şi-a asigurat un premiu de 221.000 de dolari australieni (140.000 de euro) şi 130 de puncte WTA.

Simona Halep, finală la Australian Open 2018

Halep va evolua mai departe cu Danka Kovinic din Muntenegru, locul 98 WTA. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o dată, în 2016, la Bucureşti, în sferturi, când jucătoarea română s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2.

Simona Halep a fost finalistă în 2018 la Melbourne Park, fiind întrecută în ultimul act de Carlone Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4. La ediţia din 2021, românca a fost eliminată în sferturi de Serena Williams, cu 6-3, 6-3.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”