Închide meniul

”Sunt vremuri grele!” După Lionel Messi, potopul. FC Barcelona are un sezon de coșmar. Eliminată din Cupă, Supercupă și Champions League, echipa lui Xavi mai are o singură ”salvare”

Dragoș Vasile Publicat: 21 ianuarie 2022, 9:28

Reclamă
”Sunt vremuri grele!” După Lionel Messi, potopul. FC Barcelona are un sezon de coșmar. Eliminată din Cupă, Supercupă și Champions League, echipa lui Xavi mai are o singură ”salvare”

FC Barcelona are un sezon de coșmar! Care este singura ”salvare” a echipei lui Xavi

Profimedia

FC Barcelona are un sezon de coșmar! Care este singura ”salvare” a echipei lui Xavi

FC Barcelona, deţinătoarea Cupei Spaniei, a fost eliminată, joi seară, în optimile de finală, de Athletic Bilbao, finalista de anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bascii s-au impus cu scorul de 3-2 după prelungiri. Au marcat Muniain ‘2, ‘105+1 (penalty) şi Martinez ’86 pentru Bilbao, respectiv Torres ’20 şi Pedri ‘90+3 pentru catalani. Ansu Fati a părăsit terenul accidentat în prelungiri, în minutul 96, plângând.

”Au jucat excelent. Noi am încercat, dar s-au apărat foarte bine. Au fost superiori. Sunt vremuri grele. Trebuie să muncim și să credem în noi. Trebuie să ne revenim emoțional. Ne gândim la Europa League și La Liga”, a spus Xavi la final, citat de Marca.

Jucătorii lui Xavi au ratat un nou obiectiv și au un sezon catastrofal. În acest moment, singura salvare a catalanilor este UEFA Europa League.

Cum arată sezonul catalanilor după plecarea lui Lionel Messi:

Reclamă

Ousmane Dembele, reacție furibundă după ce FC Barcelona l-a dat afară

Jucătorul francez Ousmane Dembele le-a răspuns dur șefilor Barcelonei, care i-au transmis că trebuie să-și găsească altă echipă până la finalul ferestrei de mercato.

Fotbalistul de 24 de ani a spus că este la dispoziția echipei și că nu va ceda sub presiunea conducerii catalanilor.

”Sunt patru ani de când citesc lucruri despre mine, la care nu am avut drept la replică. Sunt patru ani de când apar tot felul de zvonuri despre mine. Sunt patru ani de când se vorbește despre mine, de când se minte cu nerușinare cu un singur scop, de a-mi face rău. Sunt patru ani de când am evitat să răspund, să nu mă justific niciodată. A fost o greșeală? Cu siguranță.

Reclamă 4 / 0/3

Încă am contract cu Barcelona, sunt implicat total, sunt la dispoziția echipei și a antrenorului meu. Întotdeauna am dat totul pentru coechipierii mei, iar acest lucru nu se va schimba acum. Nu sunt o persoană care întinde capcane și nici nu am obiceiul de a ceda șantajelor. Cu siguranță, iubirea este o variantă a șantajului, a transmis Ousmane Dembele, pe contul oficial de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova Vezi toate știrile
Citește și