Închide meniul

„Nu voi ceda la șantaje!” Ousmane Dembele, reacție furibundă după ce Barcelona l-a dat afară. „Se minte cu nerușinare!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2022, 19:45

„Nu voi ceda la șantaje! Ousmane Dembele, reacție furibundă după ce Barcelona l-a dat afară. „Se minte cu nerușinare!

Ousmane Dembele, atacat dur de o legendă a Barcelonei

Profimedia

”Sunt patru ani de când citesc lucruri despre mine, la care nu am avut drept la replică. Sunt patru ani de când apar tot felul de zvonuri despre mine. Sunt patru ani de când se vorbește despre mine, de când se minte cu nerușinare cu un singur scop, de a-mi face rău. Sunt patru ani de când am evitat să răspund, să nu mă justific niciodată. A fost o greșeală? Cu siguranță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ousmane Dembele, reacție furibundă după ce Barcelona l-a dat afară

Începând de azi, s-a terminat. Voi răspunde cu sincertate, fără a ceda în fața niciunui șantaj. Am 24 de ani și, la fel ca orice om, am defecte, imperfecțiuni. Am trecut prin momente dificile, accidentări, am avut COVID. Fără nici măcar un pic de antrenament, antrenorul m-a solicitat și eu am respectat tot, fără a mă opune.

Am dat totul pe teren așa cum am făcut-o mereu pentru că este pasiunea mea. Sunt pe deplin conștient că am avut norocul să am cea mai frumoasă meserie din lume. Mesajul meu este transparent. Nu dau voie nimănui să se gândească la faptul că nu sunt implicat în proiectul sportiv. Nu dau voie nimănui să îmi atribuie intenții pe care niciodată nu le-am avut. Nu dau voie nimănui să vorbească în locul meu sau în locul agentului meu în care am încredere deplină.

Încă am contract cu Barcelona, sunt implicat total, sunt la dispoziția echipei și a antrenorului meu. Întotdeauna am dat totul pentru coechipierii mei, iar acest lucru nu se va schimba acum. Nu sunt o persoană care întinde capcane și nici nu am obiceiul de a ceda șantajelor. Cu siguranță, iubirea este o variantă a șantajului.

Așa cum știți, sunt negocieri. Îl las pe agentul meu să se ocupe, este teritoriul lui. Teritoriul meu este terenul de fotbal, să joc, să împart momente de bucurie cu coechipierii mei și cu suporterii. Mai presus de orice, trebuie să ne concentrăm la un lucru esențial: să câștigăm”, a transmis Ousmane Dembele, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Believe (@o.dembele7)

Citește și:

Barcelona l-a dat afară pe Ousmane Dembele

Ousmane Dembele va pleca de la Barcelona după ce a intrat în ultimele 6 luni de contract. Clubul de pe Camp Nou încearcă încă din vara trecută să îi ofere o nouă înțelegere, dar francezul a refuzat mai multe oferte

Astfel, Mateu Alemany, directorul sportiv al catalanilor, a răbufnit. „E clar că nu îşi mai doreşte să rămână la noi. Nu vrea să facă parte din proiectul nostru. I-am spus să plece imediat. Ne aşteptăm să fie vândut până pe 31 ianuarie”, a transmis acesta, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

140 de milioane de euro a costat-o pe Barcelona transferul lui Ousmane Dembele, în 2017, de la Borussia Dortmund, De atunci, jucătorul francez a ratat mai mult de jumătate din meciuri din cauza accidentărilor.

129 de meciuri, 31 de goluri și 23 de assist-uri sunt cifrele lui Dembele la Barcelona. Cota lui de piață a scăzut dramatic, la doar 30 de milioane de euro.

 

Recomandări
  • Ousmane Dembele, reacție furibundă după ce Barcelona l-a dat afară
  • Fotbalistul francez a răbufnit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și