Închide meniul

”Sunt vremuri grele!” După Lionel Messi, potopul. FC Barcelona are un sezon de coșmar. Eliminată din Cupă, Supercupă și Champions League, echipa lui Xavi mai are o singură ”salvare”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 ianuarie 2022, 9:28

”Sunt vremuri grele!” După Lionel Messi, potopul. FC Barcelona are un sezon de coșmar. Eliminată din Cupă, Supercupă și Champions League, echipa lui Xavi mai are o singură ”salvare”

FC Barcelona are un sezon de coșmar! Care este singura ”salvare” a echipei lui Xavi

Profimedia

FC Barcelona are un sezon de coșmar! Care este singura ”salvare” a echipei lui Xavi

FC Barcelona, deţinătoarea Cupei Spaniei, a fost eliminată, joi seară, în optimile de finală, de Athletic Bilbao, finalista de anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bascii s-au impus cu scorul de 3-2 după prelungiri. Au marcat Muniain ‘2, ‘105+1 (penalty) şi Martinez ’86 pentru Bilbao, respectiv Torres ’20 şi Pedri ‘90+3 pentru catalani. Ansu Fati a părăsit terenul accidentat în prelungiri, în minutul 96, plângând.

”Au jucat excelent. Noi am încercat, dar s-au apărat foarte bine. Au fost superiori. Sunt vremuri grele. Trebuie să muncim și să credem în noi. Trebuie să ne revenim emoțional. Ne gândim la Europa League și La Liga”, a spus Xavi la final, citat de Marca.

Jucătorii lui Xavi au ratat un nou obiectiv și au un sezon catastrofal. În acest moment, singura salvare a catalanilor este UEFA Europa League.

Cum arată sezonul catalanilor după plecarea lui Lionel Messi:

Reclamă
Citește și:

Ousmane Dembele, reacție furibundă după ce FC Barcelona l-a dat afară

Jucătorul francez Ousmane Dembele le-a răspuns dur șefilor Barcelonei, care i-au transmis că trebuie să-și găsească altă echipă până la finalul ferestrei de mercato.

Fotbalistul de 24 de ani a spus că este la dispoziția echipei și că nu va ceda sub presiunea conducerii catalanilor.

”Sunt patru ani de când citesc lucruri despre mine, la care nu am avut drept la replică. Sunt patru ani de când apar tot felul de zvonuri despre mine. Sunt patru ani de când se vorbește despre mine, de când se minte cu nerușinare cu un singur scop, de a-mi face rău. Sunt patru ani de când am evitat să răspund, să nu mă justific niciodată. A fost o greșeală? Cu siguranță.

Reclamă 4 / 0/3

Încă am contract cu Barcelona, sunt implicat total, sunt la dispoziția echipei și a antrenorului meu. Întotdeauna am dat totul pentru coechipierii mei, iar acest lucru nu se va schimba acum. Nu sunt o persoană care întinde capcane și nici nu am obiceiul de a ceda șantajelor. Cu siguranță, iubirea este o variantă a șantajului, a transmis Ousmane Dembele, pe contul oficial de Instagram.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și