Închide meniul

Ousmane Dembele, atacat dur de Hristo Stoichkov: „Nu păta emblema! Pleacă”. Francezul, în conflict şi cu Xavi

Gabriel Zamfirescu Publicat: 21 ianuarie 2022, 14:56

Reclamă
Ousmane Dembele, atacat dur de Hristo Stoichkov: „Nu păta emblema! Pleacă. Francezul, în conflict şi cu Xavi

Ousmane Dembele, atacat dur de o legendă a Barcelonei

Profimedia

Ousmane Dembele nu mai are viitor la FC Barcelona. După ce a întârziat la trei antrenamente şi a refuzat să-şi prelungească înţelegerea, francezul a primit un ultimatum. Intrat în ultimele 6 luni de contract, Dembele are de ales. Îşi schimbă comportamentul sau pleacă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ousmane Dembele, atacat dur de Hristo Stoichkov

Ousmane Dembele este atacat dur şi de Hristo Stoichkov, fostul mare jucător al catalanilor. Bulgarul spune despre campionul mondial că n-ar fi putut nici măcar să îi curețe ghetele dacă ar fi jucat la Barcelona pe vremea lui. „Am venit ca străin aici pentru a afla ce este Barcelona, încă de pe vremea lui Kubala, Carrasco, Lineker, Bakero sau Salinas. Am aflat povestea, dar tu nu ai înțeles niciodată ce este Barcelona. În patru ani și jumătate, Dembele nu a înțeles niciodată ce reprezintă echipa.

Ai 20 de meciuri întregi în picioare, pe vremea mea tu nici măcar nu mi-ai fi curățat ghetele. 108 de meciuri accidentat, 18 goluri, 16 assist-uri și 140 de milioane de euro, plus bonusuri. Dacă nu vrei să fii la Barcelona, măcar nu păta emblema, lasă tricoul și spune ‘Doamnelor și domnilor, eu plec’. Îți mulțumesc pentru faptul că ai păcălit oamenii care știu fotbal. Domnule Laporta, deschide-i ușa și lasă-l să plece și procedează la fel cu toți care nu simt aceste culori, eu am transpirat acel tricou. Xavi, te aplaud pentru că nu l-ai luat în vestiar la ultimul meci, pentru că acel vestiar merită respect, are 121 de ani de istorie și cine nu i-l oferă, pleacă”, a tunat bulgarul, conform TUDN.

Dembele ar vrea prelungirea contractului

Deşi francezul a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Barcelona de mai multe ori, acum acesta ar fi revenit la sentimente mai bune. Agentul fotbalistului vrea să forțeze și mai tare mâna Barcelonei. Moussa Sissoko vrea să continue negocierile și a solicitat o nouă întâlnire cu oficialii clubului la începutul săptămânii viitoare.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

16:35

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și