Închide meniul

Final de telenovelă! Ousmane Dembele „pleacă imediat” de la FC Barcelona. Catalanii au răbufnit: „Ne aşteptăm să fie vândut până pe 31 ianuarie!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 ianuarie 2022, 14:28

Final de telenovelă! Ousmane Dembele „pleacă imediat de la FC Barcelona. Catalanii au răbufnit: „Ne aşteptăm să fie vândut până pe 31 ianuarie!

Ousmane Dembele pleacă de la FC Barcelona

Profimedia

  • Ousmane Dembele pleacă de la FC Barcelona
  • Catalanii au răbufnit şi i-au transmis un mesaj clar

Ousmane Dembele pleacă de la FC Barcelona

Ousmane Dembele va pleca de la Barcelona după ce a intrat în ultimele 6 luni de contract. Clubul de pe Camp Nou încearcă încă din vara trecută să îi ofere o nouă înțelegere, dar francezul a refuzat mai multe oferte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Mateu Alemany, directorul sportiv al catalanilor, a răbufnit. „E clar că nu îşi mai doreşte să rămână la noi. Nu vrea să facă parte din proiectul nostru. I-am spus să plece imediat. Ne aşteptăm să fie vândut până pe 31 ianuarie”, a transmis acesta, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă
Citește și:

Xavi l-a avertizat pe Dembele

Barcelona a trecut la ameninţări. Chiar antrenorul Xavi s-a decis să vorbească despre situaţia campionului mondial, Ousmane Dembele. Acesta a intrat în ultimele 6 luni de contract cu catalanii şi nu mai vrea sî-şi prelungească înţelegerea.

„Ori semnează, ori vom găsi o modalitate prin care să îl dăm afară prin forma unui transfer. În final, clubul a decis că dacă nu prelungește, găsește o soluție pentru el. Trebuie să facem ce e mai bine pentru acest club. Suntem într-o situație în care trebuie să fim foarte reci.

Reclamă

Mateu Alemany (n.r. directorul sportiv al Barcelonei) vorbește cu el și cu anturajul lui de cinci luni. Mie îmi spune că vrea să continue, dar asta doar el o știe. Mi-aș dori să o facă, desigur. Este un caz foarte complex”, a transmis Xavi, conform publicației spaniole sport.es.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru "Regele" Gică Hagi
Fotbal • 3 mart., 15:11
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru „Regele” Gică Hagi! Ilie Dumitrescu a fixat prețul: „Oho… era rar!”
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga
Liga 1 • 9 feb., 10:08
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga: „Uitaţi-vă la Real şi Barcelona!”
Xavi a lansat un atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli
La Liga • 28 ian., 11:03
Xavi, atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli. I-a făcut praf după ce și-a anunțat plecarea: „Măcar nu mă veți mai măcelări”