Închide meniul

Dinamo a perfectat un nou transfer! Vrea să evite retrogradarea cu un jucător de la CFR Cluj. Mutarea, realizată înaintea meciului cu FC Argeş

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 21 ianuarie 2022, 15:54

Dinamo a perfectat un nou transfer! Vrea să evite retrogradarea cu un jucător de la CFR Cluj. Mutarea, realizată înaintea meciului cu FC Argeş

Flavius Stoican a primit întăriri de la CFR Cluj

Hepta

Dinamo face orice pentru a evita retrogradarea. Echipa din Ştefan cel Mare se întăreşte pe toate posturile înaintea debutului oficial din 2022. Formaţia antrenată de Flavius Stoican a profitat de faptul că CFR Cluj i-a reziliat contractul lui Cristiano Figueiredo şi l-a luat pe portar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a perfectat un nou transfer!

„Clubul CFR 1907 Cluj și portarul Cristiano Figueiredo au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulțumim pentru munca depusă în culorile clubului nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a fost anunţul celor de la CFR Cluj.

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, spunea că echipa sa mai vrea un portar, deşi l-a împrumutat şi pe Thomas Chesnau de la Chiajna. După mai multe runde de negocieri cu portarul portughez, Dinamo a ajuns la un acord cu acesta privind salariul pe care îl va avea în „Ștefan cel Mare” şi acesta va primi 5000 de euro pe lună, conform gsp.ro.

„Portarul Cristiano Pereira Figueiredo a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an”, este şi anunţul oficial făcut de către conducerea celor de la Dinamo după ce portarul a semnat cu gruparea alb-roşie.

Dinamo speră să se salveze de la retrogradare

Echipa din Ştefan cel Mare are doar 12 puncte acumulate după primele 21 de etape din sezonul regulat şi se află abia pe penultimul loc în Liga 1, la 7 puncte distanţă de primul loc de baraj ocupat de FC U Craiova 1948. Trupa antrenată de către Flavius Stoican deschide anul 2022 cu meciul din această seară de la Piteşti. FC Argeş – Dinamo se joacă în Trivale, de la ora 20.00.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și