Închide meniul
Video

Edi Iordănescu, noul selecționer al României. Fostul antrenor de la FCSB a bătut palma cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță: „Marţi semnează”. Ce contract va avea

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2022, 19:39

Reclamă

Edi Iordănescu, mesaj de solidaritate pentru Ucraina

Profimediaimages

”Marți semnează! În principiu s-au pus la punct toate treburile, iar marţi ar trebui să terminăm cu totul. Lucrurile vor fi limpezi când voi vedea contractul semnat şi ştampilat. Am şi alte treburi, nu să stau doar cu discuţii şi negoceri. Sunt şi alte lucruri de făcut. Pe 27 noiembrie a început totul, atunci cu Gică Hagi. Nu ştiu dacă a cerut Edi o clauză anti-eu, că eu nu am participat la discuţii. Eu spun că marţi se va finaliza totul. Oricare dintre cei de până acum erau buni ca selecţioneri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele a fost în contact cu toţi cei de pe listă. Nu mai are sens să discutăm acum ce nu a mers cu Boloni. Obiectivul este calificarea la EURO. Cred că dacă reuşim calificarea la EURO se va prelungi automat contractul şi pentru Mondiale”, a fost anunțul făcut de Mihai Stoichiță.

Edi Iordănescu a fost convins să accepte provocarea de a fi antrenorul primei reprezentative. După o lungă așteptare, naționala României are selecționer. Conducătorii Federației mai negociaseră, fără succes, cu Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu și Ladislau Boloni.

Edi Iordănescu, noul selecționer al României

Edi Iordănescu este cel de-al 44-lea selecționer din istoria naționalei României și va debuta în amicalul cu Grecia, de pe 25 martie. Primul meci oficial cu el pe bancă va fi cel din startul Nations League, când tricolorii își încearcă forțele, în deplasare, cu reprezentativa Muntenegrului.

Aşa cum AS.ro a anunţat încă de la începutul săptămânii, Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu s-au înţeles pentru a începe colaborarea. Iordănescu jr. a fost marţi prezent la sediul FRF unde a discutat ultimele amănunte legate de contractul de selecționer.

Reclamă

Iordănescu, care va avea un salariu lunar de 20.000 de euro, a vrut să se asigure, prin contract, că are decizie totală asupra staff-ului tehnic, a oamenilor cu care va lucra și autoritate deplină asupra selecției de jucători.

Edi Iordănescu va avea un contract pe doi ani și are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2024. Dacă naționala României termină pe unul dintre primele două locuri grupa din Nations League, atunci înțelegerea se prelungește automat.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și