Închide meniul
EXCLUSIV

Selecționer pentru România! De ce se prelungesc discuțiile dintre Edi Iordănescu și FRF

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 16:32

Selecționer pentru România! De ce se prelungesc discuțiile dintre Edi Iordănescu și FRF

Selecționer pentru România! De ce se prelungesc discuțiile dintre Edi Iordănescu și FRF

Hepta

Din informațiile AS.ro, cele două părți nu au semnat contractul pentru că mai sunt anumite clauze de pus la punct. Din câte se pare, Iordănescu vrea să se asigure prin contract că are decizie totală asupra staff-ului tehnic, a oamenilor cu care va lucra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile noastre, un alt punct pe care selecționerul vrea să-l treacă în contract este acela că va avea autoritate deplină asupra selecției de jucători. Din câte se pare, cei din FRF sunt de acord cu doleanțele tehnicianului și urmează ca acestea să fie trecute în contract.

Mihai Stoichiţă, în exclusivitate pentru AS.ro: „Mâine se va hotărî selecţionerul, sâmbătă se va anunţa oficial!”

Mihai Stoichiţă a rupt tăcerea despre numirea noului selecţioner, într-un interviu acordat Antena Sport. Directorul Comisiei Tehnice a FRF a spus că mâine se va decide cine va fi noul selecţioner al României, iar anunţul oficial ar urma să fie făcut sâmbătă.

„Mâine (n.r. – vineri) se va hotărâ şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme! Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor şi mai puţin pe ilogica lucrurilor. Logica lucrurilor este că atunci când alegem, să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. Este o responsabilitate mare. Nu putem să facem aventuri.

Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige pentru că de antrenat nu este timp. Trebuie să ştii să câştigi şi într-un timp foarte scurt. Cinci zile, maximum, sunt până la primul meci„, a spus Mihai Stoichiţă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

Edi Iordănescu, marele favorit să devină selecţionerul României

Aşa cum AS.ro a anunţat, Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu s-au înţeles pentru a începe colaborarea. Iordănescu jr. a fost marţi prezent la sediul FRF unde a discutat ultimele amănunte legate de contractul de selecționer. Contractul dintre cele două părţi deja a fost trimis la avocaţi şi se aştepată ca zilele următoare să se facă anunţul oficial.

Din informațiile AS.ro, cei de la FRF au decis să fie ‘mai indulgenți’ privind clauza din Liga Națiunilor, care-l deranja pe Iordănescu. Federația a plusat și la bonusul de performanță, pentru a-l convinge pe fostul tehnician de la FCSB să preia naționala.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și