Închide meniul
Video

Edi Iordănescu, noul selecționer al României. Fostul antrenor de la FCSB a bătut palma cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță: „Marţi semnează”. Ce contract va avea

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2022, 19:39

Edi Iordănescu, mesaj de solidaritate pentru Ucraina

Profimediaimages

”Marți semnează! În principiu s-au pus la punct toate treburile, iar marţi ar trebui să terminăm cu totul. Lucrurile vor fi limpezi când voi vedea contractul semnat şi ştampilat. Am şi alte treburi, nu să stau doar cu discuţii şi negoceri. Sunt şi alte lucruri de făcut. Pe 27 noiembrie a început totul, atunci cu Gică Hagi. Nu ştiu dacă a cerut Edi o clauză anti-eu, că eu nu am participat la discuţii. Eu spun că marţi se va finaliza totul. Oricare dintre cei de până acum erau buni ca selecţioneri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele a fost în contact cu toţi cei de pe listă. Nu mai are sens să discutăm acum ce nu a mers cu Boloni. Obiectivul este calificarea la EURO. Cred că dacă reuşim calificarea la EURO se va prelungi automat contractul şi pentru Mondiale”, a fost anunțul făcut de Mihai Stoichiță.

Edi Iordănescu a fost convins să accepte provocarea de a fi antrenorul primei reprezentative. După o lungă așteptare, naționala României are selecționer. Conducătorii Federației mai negociaseră, fără succes, cu Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu și Ladislau Boloni.

Edi Iordănescu, noul selecționer al României

Edi Iordănescu este cel de-al 44-lea selecționer din istoria naționalei României și va debuta în amicalul cu Grecia, de pe 25 martie. Primul meci oficial cu el pe bancă va fi cel din startul Nations League, când tricolorii își încearcă forțele, în deplasare, cu reprezentativa Muntenegrului.

Aşa cum AS.ro a anunţat încă de la începutul săptămânii, Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu s-au înţeles pentru a începe colaborarea. Iordănescu jr. a fost marţi prezent la sediul FRF unde a discutat ultimele amănunte legate de contractul de selecționer.

Reclamă
Citește și:

Iordănescu, care va avea un salariu lunar de 20.000 de euro, a vrut să se asigure, prin contract, că are decizie totală asupra staff-ului tehnic, a oamenilor cu care va lucra și autoritate deplină asupra selecției de jucători.

Edi Iordănescu va avea un contract pe doi ani și are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2024. Dacă naționala României termină pe unul dintre primele două locuri grupa din Nations League, atunci înțelegerea se prelungește automat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Edi Iordănescu este selecționerul României
  • Acord total cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și