Închide meniul

Reacția lui Dan Petrescu după ce Edi Iordănescu s-ar fi înțeles cu FRF pentru postul de selecționer. „Îmi doresc să ducă România la un european sau mondial!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2022, 17:49

Reclamă
Reacția lui Dan Petrescu după ce Edi Iordănescu s-ar fi înțeles cu FRF pentru postul de selecționer. „Îmi doresc să ducă România la un european sau mondial!

Dan Petrescu primeşte întăriri

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Aproape trei luni au durat căutările Federației pentru un nou selecționer. Dan Petrescu a recunoscut că nu se aștepta ca FRF să-și aloce atât de mult timp, dar speră ca, după alegerea făcută de Burleanu și Stoichiță, România să ajungă din nou la un turneu final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Dan Petrescu după ce Edi Iordănescu s-ar fi înțeles cu FRF pentru postul de selecționer

„Nu mă așteptam să dureze atât, nu știu dacă e vina antrenorilor sau a FRF, poate e mai bine să aștepte atât decât să greșească. Îmi doresc să fie un antrenor care să reușească să ducă România la un european sau mondial. Nu are rost să vorbim de Edi Iordănescu până nu va fi, au fost atâtea speculații, au fost toți atât de siguri. Să așteptăm ca să pot spune mai multe”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

România nu are selectioner de când Mirel Rădoi a plecat la sfârșitul lunii noiembrie, după campania eșuată din preliminariile CM 2022 din Qatar. Tricolorii au ratat prezența la baraj după ce au terminat pe locul trei într-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

FRF a purtat negocieri cu antrenori precum Răzvan Lucescu, Gică Hagi, Dan Petrescu și Ladislau Boloni, dar toți au refuzat.

Edi Iordănescu, favoritul FRF pentru postul de selecționer

Din informațiile AS.ro, cele două părți nu au semnat contractul pentru că mai sunt anumite clauze de pus la punct. Din câte se pare, Iordănescu vrea să se asigure prin contract că are decizie totală asupra staff-ului tehnic, a oamenilor cu care va lucra.

Reclamă

Din informațiile noastre, un alt punct pe care selecționerul vrea să-l treacă în contract este acela că va avea autoritate deplină asupra selecției de jucători. Din câte se pare, cei din FRF sunt de acord cu doleanțele tehnicianului și urmează ca acestea să fie trecute în contract.

Mihai Stoichiţă a rupt tăcerea despre numirea noului selecţioner, într-un interviu acordat Antena Sport. Directorul Comisiei Tehnice a FRF a spus că mâine se va decide cine va fi noul selecţioner al României, iar anunţul oficial ar urma să fie făcut sâmbătă.

„Mâine (n.r. – vineri) se va hotărâ şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme! Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor şi mai puţin pe ilogica lucrurilor. Logica lucrurilor este că atunci când alegem, să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. Este o responsabilitate mare. Nu putem să facem aventuri. 

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige pentru că de antrenat nu este timp. Trebuie să ştii să câştigi şi într-un timp foarte scurt. Cinci zile, maximum, sunt până la primul meci„, a spus Mihai Stoichiţă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:08 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Penalty ratat de Rrahmani! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și