Închide meniul

Reacția lui Dan Petrescu după ce Edi Iordănescu s-ar fi înțeles cu FRF pentru postul de selecționer. „Îmi doresc să ducă România la un european sau mondial!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2022, 17:49

Reacția lui Dan Petrescu după ce Edi Iordănescu s-ar fi înțeles cu FRF pentru postul de selecționer. „Îmi doresc să ducă România la un european sau mondial!

Dan Petrescu primeşte întăriri

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Aproape trei luni au durat căutările Federației pentru un nou selecționer. Dan Petrescu a recunoscut că nu se aștepta ca FRF să-și aloce atât de mult timp, dar speră ca, după alegerea făcută de Burleanu și Stoichiță, România să ajungă din nou la un turneu final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Dan Petrescu după ce Edi Iordănescu s-ar fi înțeles cu FRF pentru postul de selecționer

„Nu mă așteptam să dureze atât, nu știu dacă e vina antrenorilor sau a FRF, poate e mai bine să aștepte atât decât să greșească. Îmi doresc să fie un antrenor care să reușească să ducă România la un european sau mondial. Nu are rost să vorbim de Edi Iordănescu până nu va fi, au fost atâtea speculații, au fost toți atât de siguri. Să așteptăm ca să pot spune mai multe”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

România nu are selectioner de când Mirel Rădoi a plecat la sfârșitul lunii noiembrie, după campania eșuată din preliminariile CM 2022 din Qatar. Tricolorii au ratat prezența la baraj după ce au terminat pe locul trei într-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

FRF a purtat negocieri cu antrenori precum Răzvan Lucescu, Gică Hagi, Dan Petrescu și Ladislau Boloni, dar toți au refuzat.

Edi Iordănescu, favoritul FRF pentru postul de selecționer

Din informațiile AS.ro, cele două părți nu au semnat contractul pentru că mai sunt anumite clauze de pus la punct. Din câte se pare, Iordănescu vrea să se asigure prin contract că are decizie totală asupra staff-ului tehnic, a oamenilor cu care va lucra.

Reclamă

Din informațiile noastre, un alt punct pe care selecționerul vrea să-l treacă în contract este acela că va avea autoritate deplină asupra selecției de jucători. Din câte se pare, cei din FRF sunt de acord cu doleanțele tehnicianului și urmează ca acestea să fie trecute în contract.

Mihai Stoichiţă a rupt tăcerea despre numirea noului selecţioner, într-un interviu acordat Antena Sport. Directorul Comisiei Tehnice a FRF a spus că mâine se va decide cine va fi noul selecţioner al României, iar anunţul oficial ar urma să fie făcut sâmbătă.

„Mâine (n.r. – vineri) se va hotărâ şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme! Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor şi mai puţin pe ilogica lucrurilor. Logica lucrurilor este că atunci când alegem, să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. Este o responsabilitate mare. Nu putem să facem aventuri. 

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige pentru că de antrenat nu este timp. Trebuie să ştii să câştigi şi într-un timp foarte scurt. Cinci zile, maximum, sunt până la primul meci„, a spus Mihai Stoichiţă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și