Închide meniul

Universitatea Craiova – Rapid 1-0 | Laurenţiu Reghecampf, mesaj pentru Mihai Rotaru: „Avem unele probleme de lot, ştiu ce ne trebuie!”. Răspuns pentru cei de la Rapid: „Noi am vrut să amânăm meciul!”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 ianuarie 2022, 22:36

Reclamă
Universitatea Craiova – Rapid 1-0 | Laurenţiu Reghecampf, mesaj pentru Mihai Rotaru: „Avem unele probleme de lot, ştiu ce ne trebuie!. Răspuns pentru cei de la Rapid: „Noi am vrut să amânăm meciul!

Laurențiu Reghecampf, prima reacţie după victoria obţinută de Universitatea Craiova cu FC Voluntari

AS.ro

Laurenţiu Reghecampf şi-a lăudat toţi jucătorii la finalul meciului cu giuleştenii. Universitatea Craiova – Rapid s-a terminat 1-0, trei puncte cruciale pentru alb-albaştri în lupta pentru play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, mesaj pentru Mihai Rotaru

„Îngrijorat la început, fericit la sfârşit. Am avut o perioadă foarte grea. Sunt bucuros pentru jucători că au jucat 90 de minute şi au făcut-o foarte bine. Rapid rămâne surpriza campionatului, cu o evoluţie foarte bună. Îl cunosc că îl văd în fiecare zi pe Andrei Ivan. Şi el a fost până în ultima zi incert dacă joacă după o operaţie la gingie. Merită lăudat. Încercăm să îi punem pe picioare şi să îi ducem la forma cea mai bună. Să mai aşteptăm cu Elvir câteva etape. M-aş bucura să înscrie la fiecare meci, are tehnica necesară să marcheze. A avut probleme şi nu s-a putut antrena. Eu doar le explic ce trebuie să facă. Totul depinde doar de ei”, a spus Reghe la finalul meciului, conform digisport.ro.

Mai mult, antrenorul oltenilor a transmis un mesaj clar şi pentru conducerea clubului. Vrea noi achiziţii pentru îndeplinirea obiectivelor din acest sezon. „Am o discuţie cu Marian Copilu, cu domnul Rotaru, ştiu ce ne trebuie. Avem unele probleme în lot. Avem ceva probleme şi sper să ne întărim unde avem nevoie”, spune Reghe.

Tehnicianul oltenilor le-a răspuns şi celor de la Rapid care nu au crezut în focarul de Covid de la echipa gazdă. „Nu a fost nicio tactică. Ne-am antrenat în grupe, e total diferit. S-a stat în carantină. Noi am vrut să amânăm meciul, dar nu s-a putut. Cu Sepsi va fi destul de dificil, sperăm să nu avem alte probleme şi să revină din cei cu probleme”, a mai spus antrenorul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și