Închide meniul

Universitatea Craiova – Rapid 1-0 | Laurenţiu Reghecampf, mesaj pentru Mihai Rotaru: „Avem unele probleme de lot, ştiu ce ne trebuie!”. Răspuns pentru cei de la Rapid: „Noi am vrut să amânăm meciul!”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 ianuarie 2022, 22:36

Universitatea Craiova – Rapid 1-0 | Laurenţiu Reghecampf, mesaj pentru Mihai Rotaru: „Avem unele probleme de lot, ştiu ce ne trebuie!. Răspuns pentru cei de la Rapid: „Noi am vrut să amânăm meciul!

Laurențiu Reghecampf, prima reacţie după victoria obţinută de Universitatea Craiova cu FC Voluntari

AS.ro

Laurenţiu Reghecampf şi-a lăudat toţi jucătorii la finalul meciului cu giuleştenii. Universitatea Craiova – Rapid s-a terminat 1-0, trei puncte cruciale pentru alb-albaştri în lupta pentru play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, mesaj pentru Mihai Rotaru

„Îngrijorat la început, fericit la sfârşit. Am avut o perioadă foarte grea. Sunt bucuros pentru jucători că au jucat 90 de minute şi au făcut-o foarte bine. Rapid rămâne surpriza campionatului, cu o evoluţie foarte bună. Îl cunosc că îl văd în fiecare zi pe Andrei Ivan. Şi el a fost până în ultima zi incert dacă joacă după o operaţie la gingie. Merită lăudat. Încercăm să îi punem pe picioare şi să îi ducem la forma cea mai bună. Să mai aşteptăm cu Elvir câteva etape. M-aş bucura să înscrie la fiecare meci, are tehnica necesară să marcheze. A avut probleme şi nu s-a putut antrena. Eu doar le explic ce trebuie să facă. Totul depinde doar de ei”, a spus Reghe la finalul meciului, conform digisport.ro.

Mai mult, antrenorul oltenilor a transmis un mesaj clar şi pentru conducerea clubului. Vrea noi achiziţii pentru îndeplinirea obiectivelor din acest sezon. „Am o discuţie cu Marian Copilu, cu domnul Rotaru, ştiu ce ne trebuie. Avem unele probleme în lot. Avem ceva probleme şi sper să ne întărim unde avem nevoie”, spune Reghe.

Citește și:

Tehnicianul oltenilor le-a răspuns şi celor de la Rapid care nu au crezut în focarul de Covid de la echipa gazdă. „Nu a fost nicio tactică. Ne-am antrenat în grupe, e total diferit. S-a stat în carantină. Noi am vrut să amânăm meciul, dar nu s-a putut. Cu Sepsi va fi destul de dificil, sperăm să nu avem alte probleme şi să revină din cei cu probleme”, a mai spus antrenorul.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și