Închide meniul

FRF, luată la bani mărunți de șefii lui CFR Cluj: „Unii din Federație să câștige, iar Dan Petrescu să plătească?”. De ce s-au enervat ardelenii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 ianuarie 2022, 22:22

FRF, luată la bani mărunți de șefii lui CFR Cluj: „Unii din Federație să câștige, iar Dan Petrescu să plătească?. De ce s-au enervat ardelenii

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj i-a arătat din nou cu degetul pe Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. Aceștia nu și-au dorit să plătească clauza de reziliere pe care o are „Bursucul” cu CFR. Președintele grupării din Gruia este extrem de deranjat de ceea ce s-a întâmplat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj nu îi iartă pe conducătorii Federației Române de Fotbal

Știu că s-a discutat cu Dan Petrescu. Nu am participat la ele. Dezamăgirea mea a fost că s-a discutat cu două săptămâni înainte de ultima etapă de anul trecut, timp în care am avut patru meciuri. Când am venit, Dan Petrescu a fost persoana care m-a sunat, cu care am vorbit. El, în mod special, a insistat să vin și a promis că vom fi împreună timp de trei ani de zile.

Din punctul meu de vedere, așa cum s-a demonstrat, Dan Petrescu este un om de cuvânt. Mă gândesc că dacă ar fi dorit să plece, probabil ar fi discutat cu mine. În momentul în care s-a dat voie ca Federația să discute cu el, Dan Petrescu s-a gândit că poate CFR Cluj nu mai are nevoie de Dan Petrescu și a spus că o să dea răspuns peste două săptămâni.

Cristi Balaj: „Nu aveam cum să renunțăm la clauza lui Dan Petrescu

Mi-aș fi dorit ca această discuție să fi suferit o oarecare amânare pentru că nu era nicio problemă dacă ea ar fi fost după ultima etapă de anul trecut pentru că am avut acea situație greu de gestionat. Noi am resimțit-o. Discuțiile au fost reale. În ce măsură l-a dorit Federația, nu știu. Cert este că noi suntem o societate care și-a construit un plan pe termen mediu și lung, împreună cu Dan Petrescu.

Vorbim și de transferurile și rezilierile care s-au făcut în această iarnă. Și atunci nu aveam cum să renunțăm la acea clauză. Dar el merită. Nu mi se pare anormal că a fost ofertat. Este un antrenor care cunoaște foarte bine fotbalul românesc, fotbaliștii români.

Reclamă

Am văzut și discuția că ‘dom’le, să fi renunțat la bani’. Să muncească gratis? Adică el să plătească bani ca să fie antrenorul echipei naționale… Adică unii din Federație să câștige bani din fotbalul românesc, iar Dan Petrescu să plătească. Așa ceva nu am crezut vreodată că o să pot auzi, o asemenea explicație„, a transmis Cristi Balaj pentru realitateasportiva.net.

Dan Petrescu, dezvăluiri despre oferta primită de la Răzvan Burleanu

Antrenorului de la CFR Cluj i-a fost propus postul de selecţioner al României dar, în cele din urmă, totul a picat. „Bursucul” a dezvăluit care a fost principalul inconvenient.

Federaţia a venit cu propunerea şi le-am zis să vorbească cu patronul şi a făcut-o. Le-am spus: ‘Am meciuri aici şi nu e normal să vorbesc de FRF’. A venit apoi finalul de campionat . Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă duc la patron, pentru că am o clauză în contract de 400.000 de euro. Patronul mi-a spus din prima: ‘Nu cumva să îmi ceri să pleci că nu ai nicio şansă. Ai clauză, dar nu te las să pleci’. Dacă plăteam clauza de 400.000… la FRF mi s-a propus un salariu de 300.000. Trebuia să plătesc 100.000 din buzunarul meu.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă găseşte cineva un antrenor care să muncească gratis la naţională, mă duc singur. Celor care mi-au spus că nu înţeleg de ce nu mă duc, le propun să se ducă să antreneze gratis. Eu am vrut să ajung la naţională, dar nu s-a putut. Îmi doream, dar nu a fost momentul bun. Cât am fost liber 6 luni, nu am fost întrebat. Dacă eram întrebat atunci, sigur acceptam şi pentru mai puţini bani. Nimeni nu munceşte gratis. Asta a fost istoria. În rest, a fost cancan.

Ei (n.r Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă) au venit concret la mine, chiar îi apreciez. Mi-au spus că bani nu au prea mulţi. Nu am ce să le reproşez nici lor, nici patronului. Eu voiam la echipa naţională, dar în acelaşi timp sunt foarte fericit la CFR. Am mare încredere în acest lot„, a explicat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și