Închide meniul

FRF, luată la bani mărunți de șefii lui CFR Cluj: „Unii din Federație să câștige, iar Dan Petrescu să plătească?”. De ce s-au enervat ardelenii

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 ianuarie 2022, 22:22

FRF, luată la bani mărunți de șefii lui CFR Cluj: „Unii din Federație să câștige, iar Dan Petrescu să plătească?. De ce s-au enervat ardelenii

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

  • Cristi Balaj, atac la conducătorii FRF
  • Dan Petrescu ar fi putut deveni selecționerul României

Cristi Balaj i-a arătat din nou cu degetul pe Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. Aceștia nu și-au dorit să plătească clauza de reziliere pe care o are „Bursucul” cu CFR. Președintele grupării din Gruia este extrem de deranjat de ceea ce s-a întâmplat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj nu îi iartă pe conducătorii Federației Române de Fotbal

Știu că s-a discutat cu Dan Petrescu. Nu am participat la ele. Dezamăgirea mea a fost că s-a discutat cu două săptămâni înainte de ultima etapă de anul trecut, timp în care am avut patru meciuri. Când am venit, Dan Petrescu a fost persoana care m-a sunat, cu care am vorbit. El, în mod special, a insistat să vin și a promis că vom fi împreună timp de trei ani de zile.

Din punctul meu de vedere, așa cum s-a demonstrat, Dan Petrescu este un om de cuvânt. Mă gândesc că dacă ar fi dorit să plece, probabil ar fi discutat cu mine. În momentul în care s-a dat voie ca Federația să discute cu el, Dan Petrescu s-a gândit că poate CFR Cluj nu mai are nevoie de Dan Petrescu și a spus că o să dea răspuns peste două săptămâni.

Reclamă

Cristi Balaj: „Nu aveam cum să renunțăm la clauza lui Dan Petrescu

Mi-aș fi dorit ca această discuție să fi suferit o oarecare amânare pentru că nu era nicio problemă dacă ea ar fi fost după ultima etapă de anul trecut pentru că am avut acea situație greu de gestionat. Noi am resimțit-o. Discuțiile au fost reale. În ce măsură l-a dorit Federația, nu știu. Cert este că noi suntem o societate care și-a construit un plan pe termen mediu și lung, împreună cu Dan Petrescu.

Vorbim și de transferurile și rezilierile care s-au făcut în această iarnă. Și atunci nu aveam cum să renunțăm la acea clauză. Dar el merită. Nu mi se pare anormal că a fost ofertat. Este un antrenor care cunoaște foarte bine fotbalul românesc, fotbaliștii români.

Reclamă

Am văzut și discuția că ‘dom’le, să fi renunțat la bani’. Să muncească gratis? Adică el să plătească bani ca să fie antrenorul echipei naționale… Adică unii din Federație să câștige bani din fotbalul românesc, iar Dan Petrescu să plătească. Așa ceva nu am crezut vreodată că o să pot auzi, o asemenea explicație„, a transmis Cristi Balaj pentru realitateasportiva.net.

Citește și:

Dan Petrescu, dezvăluiri despre oferta primită de la Răzvan Burleanu

Antrenorului de la CFR Cluj i-a fost propus postul de selecţioner al României dar, în cele din urmă, totul a picat. „Bursucul” a dezvăluit care a fost principalul inconvenient.

Federaţia a venit cu propunerea şi le-am zis să vorbească cu patronul şi a făcut-o. Le-am spus: ‘Am meciuri aici şi nu e normal să vorbesc de FRF’. A venit apoi finalul de campionat . Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă duc la patron, pentru că am o clauză în contract de 400.000 de euro. Patronul mi-a spus din prima: ‘Nu cumva să îmi ceri să pleci că nu ai nicio şansă. Ai clauză, dar nu te las să pleci’. Dacă plăteam clauza de 400.000… la FRF mi s-a propus un salariu de 300.000. Trebuia să plătesc 100.000 din buzunarul meu.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă găseşte cineva un antrenor care să muncească gratis la naţională, mă duc singur. Celor care mi-au spus că nu înţeleg de ce nu mă duc, le propun să se ducă să antreneze gratis. Eu am vrut să ajung la naţională, dar nu s-a putut. Îmi doream, dar nu a fost momentul bun. Cât am fost liber 6 luni, nu am fost întrebat. Dacă eram întrebat atunci, sigur acceptam şi pentru mai puţini bani. Nimeni nu munceşte gratis. Asta a fost istoria. În rest, a fost cancan.

Ei (n.r Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă) au venit concret la mine, chiar îi apreciez. Mi-au spus că bani nu au prea mulţi. Nu am ce să le reproşez nici lor, nici patronului. Eu voiam la echipa naţională, dar în acelaşi timp sunt foarte fericit la CFR. Am mare încredere în acest lot„, a explicat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 24 mart., 22:33
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)