Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ce se întâmplă în Serbia pe durata Australian Open 2022. Modul inedit prin care încă „protestează” conaţionalii lui Novak Djokovic pentru expulzarea liderului ATP

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 ianuarie 2022, 11:06

Reclamă
Ce se întâmplă în Serbia pe durata Australian Open 2022. Modul inedit prin care încă „protestează conaţionalii lui Novak Djokovic pentru expulzarea liderului ATP

Novak Djokovic nu va participa la turneele de la Indian Wells şi Miami

Profimedia

S-a aflat ce se întâmplă în Serbia pe toată durata Australian Open 2022, după expulzarea lui Novak Djokovic. Sârbii protestează şi acum după ce liderul mondial ATP a fost dat afară din Australia pe uşa din dos şi nu i s-a mai permis participarea la primul turneu de Mare Şlem al acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce se întâmplă în Serbia pe durata Australian Open 2022

Nivak Martinovic, fost fundaş la FCSB, dar şi la Pandurii, a dezvăluit că sârbii nu au uitat ce i s-a întâmplat starului lor. În direct la AS.RO LIVE, cu Cătălin Oprişan, sârbul a vorbit despre ce s-a petrecut în Australia, dar şi în Serbia. „Suntem supăraţi pe modul cum se comportă cu unul dintre cei mai buni din ţara noastră. Nu invadăm Australia că e prea departe. Nu se mai discută acum de Australian Open la noi dacă nu joacă Novak”, a spus Novak Martinovic, în direct la AS.RO Live.

Ce se întâmplă cu Novak Djokovic după expulzare

Unul dintre antrenorii lui Djokovic, Marian Vajda, a declarat că numărul 1 mondial a fost extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat în Australia, însă a subliniat că acesta este puternic mental şi îşi va reveni. „A fost extrem de afectat din punct de vedere psihic. Dar, din fericire, Novak este puternic mental şi îşi va reveni. Lumea tenisului va auzi din nou despre el”, a declarat Vajda pentru ziarul Sport din Bratislava.

„Australia plăteşte astăzi preţul unei politici guvernamentale proaste în această pandemie. În ciuda izolării prelungite, numărul de infecţii este foarte mare. Oamenii nu ştiu ce să facă. Mass-media a jucat şi ea un rol în acest proces. Acest lucru l-a pus pe Novak într-o lumină proastă în faţa publicului larg„, a afirmat Vajda.

Novak Djokovic, care se opune vaccinării, a părăsit Australia la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinaţia Dubai, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și